Oefenduels 1B: RWDM imponeert bij Seraing en ziet haar topaankoop eindelijk weer spelen (en scoren)

Sport | RWDM heeft donderdag een spektakelstuk afgeleverd tegen eersteklasser RFC Seraing. De Brusselaars wonnen met 2-5 en tankten zo vertrouwen voor het vervolg van de competitie.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Brusselse goals werden gescoord door Ephestion, Le Joncour, Lavie en... Botella. De Franse spits kon eindelijk wat speelminuten maken na zijn langdurige dijbeenblessure en liet meteen een doelpunt optekenen. Een opsteker voor de aanvaller én voor RWDM, want de voorbije weken en maanden werd zijn aanwezigheid toch gemist.

Botella werd afgelopen zomer met de grote trom binnen gehaald. Volgens sportief manager Julien Gorius was de transfer van de 22-jarige spits "een huzarenstukje" omdat Botella ook nog in de belangstelling stond van heel wat clubs uit de Franse Ligue 2. Maar al snel na zijn overstap raakte Botella geblesseerd en half november wacht hij nog steeds op zijn eerste speelminuten bij RWDM.

Met zijn geslaagde rentree tegen Seraing zou het wel eens goed kunnen dat Botella komend weekend in Virton dan eindelijk zijn eerste officiële minuten kan maken voor de Brusselse club.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top