Spektakel op de negende speeldag van de NFL met Los Angeles Rams - Tennessee Titans

Sport | Proximus Pickx presenteert je op donderdag en zondag de negende speeldag in de NFL. Via de zenders van Eleven Sports kan je de wedstrijden Indianapolis Colts - New York Jets en Los Angeles Rams - Tennessee Titans live volgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een nieuwe topprestatie van de Jets?

Het duel van donderdag tussen de New York Jets, een van de zwakste teams in de NFL, en de Indianapolis Colts ziet er op papier ongelijk uit. Maar de Jets verrasten op de achtste speeldag door de Cincinnati Bengals (34-31), een van de topteams van dit moment, te verslaan. De Jets moesten het nochtans zonder hun quarterback Zach Wilson doen, maar zijn vervanger Mile White klaarde de klus in zijn eerste NFL-optreden. Ook de verdediging stond pal.

Door deze overwinning tankte het team vertrouwen en ze zullen proberen een nieuwe topprestatie neer te zetten in het Lucas Oil Stadium van de Indianapolis Colts. De Colts verkochten in de vorige match hun huid duur, maar konden de nederlaag niet vermijden tegen de Tennessee Titans (34-31). Zij zullen tegen de Jets uit zijn op revanche.

Zullen de LA Rams hun opmars voortzetten tegen de Titans?

Na hun nipte overwinning op de Colts reizen de Tennessee Titans zondag af naar de Los Angeles Rams, een van de meest complete teams in de competitie. De Rams lieten vorige week opnieuw hun offensieve kracht zien door de Houston Texans (38-22 na een voorsprong van 38-0) gemakkelijk opzij te zetten om hun vierde opeenvolgende overwinning te boeken. Dat was niet meer gelukt sinds 2018.

Het ambitieuze team van quarterback Matthew Stafford, een van de besten in de NFL, wil naar de play-offs in de hoop de Super Bowl in hun stadion te spelen. Een overwinning tegen de Titans zou hen een stap dichter bij dat doel brengen. De Rams beginnen zondag echter als favoriet aan de partij, vooral omdat de Titans geconfronteerd worden met een enorme tegenvaller met de voetblessure van Derrick Henry.

Volg het hele seizoen NFL-wedstrijden op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de Pickx Sports-optie van Proximus.

De negende speeldag in de NFL:

Donderdag

Indianapolis Colts - New York Jets: vanaf 1u20 op Eleven Sports 2

Zondag

Los Angeles Rams - Tennessee Titans: vanaf 2u20 op Eleven Sports 2

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top