Zomerkoopje Gécé krijgt nu al een contractverbetering bij RWDM: "Vertegenwoordigt de toekomst van onze club"

Sport | RWDM heeft middenvelder Théo Gécé nu al een nieuw contract gegeven. De 20-jarige Namenaar liet op twee maanden zo'n sterke indruk na dat hij opnieuw rond de tafel mocht met Julien Gorius. Het resultaat werd een verbeterd tweejarig contract.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Gécé kwam zo'n twee maanden geleden over van Sporting Charleroi waar hij vanuit de jeugdreeksen was opgeklommen tot de beloftenploeg (en zelfs meetrainde met de A-ploeg), maar geen kansen kreeg in het eerste elftal.

De middenvelder besloot daarop om zijn vertrouwde omgeving te verlaten en zijn kans te gaan bij RWDM. Twee maanden later bleek dat kennelijk een goede zet, want RWDM brak dus zijn contract al open. Ondanks het feit dat Gécé (door een blessure) nog maar twee minuten meespeelde in de eerste drie duels in 1B.

Toekomst

"Het contract van Theo Gécé is opengebroken om hem te contracteren voor 2 jaar met een optie voor een extra jaar.", vertelt sportief manager Julien Gorius op de officiële website van RWDM. "Hij heeft voor het eerst een volledige voorbereiding met een profgroep afgewerkt en heeft in die periode al zijn kwaliteiten kunnen tonen. Hij is een veelbelovende speler met veel talent en hij vertegenwoordigt in onze ogen de toekomst van de club.”


Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top