Sportief directeur Julien Gorius (RWDM) jaagt nog op gerichte versterkingen

Sport | RWDM begint komende zaterdag aan haar tweede seizoen in 1B. De Brusselaars spelen in eigen huis tegen JPL-degradant Excelsior Moeskroen en hopen om gelijk met een driepunter aan de haal te gaan. Maar tegelijk heerst er het besef dat de kern die aan het seizoen zal starten nog niet helemaal compleet is.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sportief directeur Julien Gorius is dan ook nog fel in de weer om de huidige selectie te versterken waar mogelijk. De Fransman vertelde bij het Brusselse medium BX1 over zijn plannen.

"In het verdedigende compartiment kunnen we nog wel wat versterking gebruiken", aldus Gorius. "We hebben defensief niet zo heel veel keuzemogelijkheden. Daarnaast is het ook niet onmogelijk dat er offensief nog iets bijkomt als de gelegenheid zich voordoet. Voor het overige heb ik het volste vertrouwen in de huidige selectie."

In het defensieve compartiment viel er eerder deze maand al wel positief nieuws te rapen toen Gilles Ruyssen zijn contract verlengde. De centrumverdediger tekende bij tot 2023 en gaat zo straks zijn vierde seizoen als RWDM'er in. Voor zijn periode in het Edmond Machtensstadion speelde de nu 27-jarige verdediger ook nog voor KVC Westerlo en Lommel SK.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top