Deinze klopt Griekse eersteklasser; afgelastingen bij Moeskroen en Lommel

Sport | SK Deinze heeft een mooi resultaat geboekt tegen de Griekse eersteklasser Volos NFC. Voor Excelsior Moeskroen en Lommel SK was er minder goed nieuws. Hun oefenduel tegen een buitenlandse tegenstander kon niet doorgaan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deinze kwam vlak voor de rust op voorsprong na goed samenspel tussen Challouk, Mertens en Staelens. De assistenkoning van vorig seizoen legde de bal goed tot aan de tweede paal waar Staelens het leer binnen kon werken. Na de pauze kwamen de Grieken wat meer opzetten en in het slot kregen ze ook nog een unieke kans om alsnog een gelijkspel uit de brand te slepen na een penaltyfout van Vansteenkiste. Maar Vandenberghe stopte de elfmeter. In de ultieme slotfase spatte de 2-0 van nieuwkomer Geeraerts nog uiteen op de kruising.

Elders lieten Lommel SK en Excelsior Moeskroen hun eerstvolgende oefenduel afgelasten. Lommel besliste - na onderling overleg - om de oefenpot tegen FC Eindhoven te cancellen terwijl Moeskroen het tweeluik tegen FC Metz en Union Rochefortoise annuleerde. Les Hurlus komen zo pas weer in actie op 31/07 (uit bij Francs Borains).

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top