Lierse Kempenzonen verwelkomt twee testers op training

Sport | Lierse Kempenzonen stond maandagochtend alweer een eerste keer op het trainingsveld om het nieuwe seizoen voor te bereiden. De vele nieuwkomers tekenden (bijna) allemaal paraat. Daarnaast werd de kern aangevuld met enkele youngsters én met twee testers.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club liet weten dat Jordi Liongola en Flor Van Den Eynden de komende drie weken mee zullen trainen met de A-ploeg. Beiden zitten momenteel zonder contract en hopen om Tom Van Imschoot te overtuigen van hun kunnen.

Liongola is een 21-jarige Burundese Belg die tot vorige zomer bij de U21 van R. Antwerp FC speelde. Daar kreeg hij evenwel geen contract waarna hij - mede door corona - het voorbije jaar nergens aan de bak kon. De middenvelder speelde voordien ook nog voor de jeugdploegen van Standard.

Van Den Eynden zag zijn contract bij FC Eindhoven deze maand aflopen. De 20-jarige Kempenaar speelde de voorbije twee seizoenen 24 wedstrijden voor de Nederlandse club; waarvan 12 als titularis. Voor zijn periode in Eindhoven speelde Van Den Eynden voor KV Mechelen en... Inter Milan. De Italiaanse topclub haalde de verdediger in 2017 weg bij KVM, maar liet hem in 2019 dus weer vertrekken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top