Westerlo kiest voor dubbele Griekse confrontatie in de voorbereiding op het nieuwe seizoen

Sport | KVC Westerlo heeft de eerste details van de voorbereiding op het 1B-seizoen van 2021 - 2022 vrijgegeven. De Kempenaars gaan voor een oefenschema met enkele stevige tegenstanders.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de kennismaking met de nieuwe coach (22/06) en de eerste trainingsweek (week van 28 juli) volgt er op 3 juli een oefenduel tegen een nog onbekende tegenstander. Maar de rest van juli lijkt wel al grotendeels ingevuld voor de Kemphanen.

Zo volgen er op zaterdag 10/07 en zondag 18/07 oefenduels tegen JPL'ers STVV en KV Mechelen. Maar de grote affiches volgen later in de maand met oefenduels tegen OFI Kreta (zaterdag 24/07) en Panathinaikos (zaterdag 31/07). Al staat de match tegen de Griekse grootmacht Panathinaikos nog wel 'onder voorbehoud' ingevuld.

OFI Kreta kon vorig seizoen maar nipt de degradatie vermijden in de Griekse Super League terwijl Panathinaikos net naast Europees voetbal greep door vijfde te eindigen in de Championship Play-Offs. Olympiakos, PAOK Saloniki, Aris en AEK Athene gingen de Trifilara vooraf.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top