Lierse Kempenzonen plukt Malagassische goalgetter weg uit Luxemburg

Sport | Lierse Kempenzonen kampte dit seizoen met een heus scoringsprobleem. Met de komst van Yvan Yagan en Jens Naessens haalden de Pallieters al twee garanties op goals binnen, maar het duo krijgt nog stevige concurrentie van een derde doelpuntenmachine.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Kempense club maakte dinsdagavond bekend dat Hakim Abdallah een contract voor één seizoen (met optie) heeft ondertekend. Abdallah komt over van het Luxemburgse FC Swift Hesperange waar hij ploegmaat was van ex-Virtonspelers Kevin Malget, David Turpel en Jerry Prempeh.

Abdallah is een graag geziene figuur bij het nummer twee uit de Luxemburgse hoogste klasse, want de 23-jarige aanvaller scoorde dit seizoen al 22x in 28 wedstrijden. Daarmee staat hij tweede in de topschuttersstand.

Naast zijn exploten in Luxemburg vertoeft de geboren Fransman sinds vorig jaar ook regelmatig in Madagascar, waar hij de kleuren van de nationale ploeg verdedigt aan de zijde van Loïc Lapoussin (Union). Voor zijn periode bij Hesperange voetbalde Abdallah ook nog voor de jeugdploegen van Stoke City, de B-ploeg van Nantes en voor het Spaanse CD El Ejido.Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top