Pech blijft Lommel achtervolgen: Verschueren weken langs de kant

Sport | Lommel SK zit een beetje in het sukkelstraatje. De Limburgers leggen mooi en attractief voetbal op de mat, maar zien dat vooralsnog niet vertaald in voldoende puntengewin. Daarnaast blijft blessurelast de Belgische nieuwkomers (en verwachte sterkhouders) achtervolgen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In het begin van het seizoen lag Stijn Wuytens enkele weken in de lappenmand om dan vervolgens ook nog eens een onrechtstreeks slachtoffer te worden van de Covid-19 besmetting van zijn broer Dries Wuytens (Waasland-Beveren). Afgelopen weekend zat de voormalige sterkhouder van AZ Alkmaar weer 90 minuten aan de Lommelse bank gekluisterd waardoor hij nog maar aan 183 speelminuten kwam in de huidige voetbaljaargang.

En nu zit ook Arno Verschueren in het sukkelstraatje. Ook hij werd als sterkhouder weggehaald uit de Nederlandse competitie om een voortrekkersrol te komen spelen in het Soevereinstadion. Dat lukte vooralsnog aardig (Verschueren speelde elke minuut tot vorig weekend), maar nu blijkt ook hij enkele weken langs de kant te staan met een blessure.

Terug in december

Verschueren liep op training een scheur in de enkelligamenten op en zou - volgens Het Laatste Nieuws - zes weken moeten revalideren. Een dikke tegenvaller voor Liam Manning, die zo opnieuw zijn centrale middenveld moet herschikken. In Seraing greep hij daarvoor alvast terug naar de as van vorig seizoen (Thordarson, Brebels en Henkens).

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top