Selectienieuws D1B Pro League: heel wat afwezigen voor de zondagmatchen

Sport | Zondag staan er nog twee duels geprogrammeerd in de D1B Pro League. Leider Seraing ontvangt Lommel SK terwijl eerste achtervolger Union Sint-Gillis gastheer speelt voor Club NXT. Ondanks een supportersverbod zal er toch wel wat volk in de tribunes zitten, want bij de twee thuisploegen blijft de lijst van geblesseerde en/of onfitte spelers vrij lang.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo moet Emilio Ferrera het bij Seraing nog steeds doen zonder doelmannen Werner en Mignon. Ook Sanogo, Labylle en Nadrani zijn er nog steeds niet bij. Assistenkoning Jallow werkt aan zijn rentree, maar is nog niet fit genoeg en ook Milicevic behoort om die reden nog niet tot de Luikse selectie. Achter de naam van die andere nieuwkomer - Ibrahima Cissé - staat nog een vraagteken. Het zou kantje boordje worden om zijn paperassen tijdig in orde te krijgen. Tenslotte is ook aanvoerder Fayé er niet bij. Hij zit een schorsingsdag uit na zijn dubbele gele kaart van vorige week tegen RWDM.

Bij Lommel is Wuytens opnieuw van de partij nadat hij vorige week verplicht in quarantaine moest na de Covid 19-besmetting van zijn broer Dries Wuytens (Waasland-Beveren). Verschueren is er niet bij, hij kampt met een enkelblessure.

Ook Felice Mazzu zit nog steeds met een lijstje met geblesseerden. Zo zijn Vega, François, Pocognoli en Mehlem nog niet fit genoeg om tot de kern te behoren.

Bij Club NXT zaten Lammens, Shinton, Van Der Brempt en Van Den Keybus 90 minuten op de bank tijdens OHL - Club Brugge, maar zij zullen straks wel weer van de partij zijn tegen Union. Fofana ligt nog wel in de lappenmand.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top