Pechvogel Wuytens (alweer) niet in Lommelse selectie; al kon hij er dit keer zelf helemaal niks aan doen

Sport | In de vorige competitiematch verraste Liam Manning door Glenn Neven op de bank te laten. Tegen Westerlo stond de aanvoerder wel weer in de basis, maar was er geen spoor van Stijn Wuytens.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De topaankoop van de Noord-Limburgers bleek thuis in quarantaine te zitten. Niet omdat hij zelf positief was getest op Covid-19, maar wel omdat zijn broer Dries Wuytens een positieve test had afgelegd. Hij was één van de vele spelers bij Waasland-Beveren die slecht nieuws had gekregen na de vorige tests en omdat broer Stijn een nauw contact is van Dries, moest ook hij in verplichte quarantaine... Ook al had Stijn negatief getest.

Wellicht zal de quarantaine duren totdat er een nieuwe reeks tests wordt afgelegd. Als daaruit blijkt dat Stijn Wuytens nog steeds negatief is, dan zal hij wellicht weer mogen aansluiten bij de Lommelse groep.

Pechvogel

Het seizoen van de voormalige sterkhouder van AZ Alkmaar wil voorlopig maar niet echt op gang komen. Nadat hij de eerste wedstrijden van het seizoen miste door een blessure, werd hij in de daaropvolgende wedstrijden nog regelmatig langs de kant gehouden door coach Liam Manning. Op de vijfde speeldag kwam hij dan voor het eerst in de basis en op speeldag zeven zette Covid-19 hem dus onrechtstreeks buitenspel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top