Lommel haalt Agyepong (ex-Waasland-Beveren) en Aminu; drie spelers mogen beschikken

Sport | Lommel SK heeft nog stevig uitgehaald in de sloturen van de transferperiode. De Limburgers kondigden gisteren al de huurdeal van Grimshaw (Manchester City) aan om dan dinsdagochtend ook nog eens de transfers van Thomas Agyepong en Mohammed Aminu te officialiseren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Agyepong is geen onbekende voor de Belgische voetbalfan. De kwieke winger speelde vorig seizoen nog voor Waasland-Beveren. Daarnaast heeft hij ook nog een verleden bij NAC Breda, FC Twente en Hibernian. De 23-jarige Ghanees verzamelde in die periode ook al vijf caps voor zijn vaderland. Nu verhuurt Manchester City de kleine dribbelaar dus aan Lommel SK.

Met Aminu komt er meteen nog een tweede Ghanees mee. De 20-jarige winger is minder bekend in België, maar vertoefde de voorbije twee seizoenen wel - zonder al te veel succes - bij onze Noorderburen (NAC Breda en FC Dordrecht).

Het duo kan in de kleedkamer de plekjes innemen van Beka Vachiberadze, Ricardo Ippel en Jesse Bertrams. Zij kregen van de club te horen dat ze niet langer in de plannen passen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top