Lierse Kempenzonen haalt Fessou Placca terug naar 1B

Sport | Lierse Kempenzonen heeft in de slotdagen van de verlengde transferperiode nog een mooie inkomende transfer gerealiseerd. De Pallieters kondigden vrijdagavond de komst van Fessou Placca aan. De spits wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Beerschot.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De tijdelijke transfer naar Lierse Kempenzonen is toch een beetje thuiskomen voor Placca. De 25-jarige Togolees begon zes jaar geleden namelijk zijn Belgische avontuur bij KFC Oosterzonen; de voorganger van Lierse Kempenzonen.

Beerschot haalde Placca in 2016 weg uit de Kempen waarna de aalvlugge aanvaller snel furore maakte op het Kiel. Toch werd zijn echte doorbraak gefnuikt door aanhoudend blessureleed waardoor hij in de pikorde voorbij werd gesneld door Marius Noubissi. Dit seizoen kwam Placca welgeteld één minuut in actie (speeldag 1 op KV Oostende), waardoor een uitleenbeurt vlak voor het sluiten van de transfermarkt ongetwijfeld welgekomen was.

Bij Lierse Kempenzonen vindt hij ex-ploegmaats Toon Janssen, Simon Vermeiren en Jef Van Der Veken (KFC Oosterzonen) en Jarno De Smet (Beerschot) terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top