Ferrera ziet alweer een offensieve sterkhouder uitvallen bij RFC Seraing

Sport | Hoewel het RFC Seraing voorlopig echt wel voor de wind gaat, zit de club toch een beetje in de hoek waar de klappen vallen. Na Ali Sanogo en Moussa Gueye zag coach Emilio Ferrera nu ook assistenkoning Ablie Jallow geblesseerd uitvallen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De huurling van FC Metz liep een spierscheur op tegen Lierse Kempenzonen en moet enkele weken langs de kant blijven. Jallow verliet al na 38 minuten het terrein, maar niet zonder alweer een loepzuivere assist te hebben afgeleverd. De Gambiaan liet zo al zijn vierde assist van het seizoen optekenen en is daarmee momenteel assistenkoning van 1B.

De blessure van Jallow is een nieuwe tegenvaller voor Ferrera, die offensief al niet te veel weelde heeft door eerdere blessures van Sanogo en Gueye. Met Mikautadze heeft de coach natuurlijk nog wel een stevig wapen voorin lopen. Seraing speelt vrijdagavond thuis tegen Club NXT.

?? Touché musculairement au Lierse, Ablie Jallow souffre d'une déchirure qui le laissera sur la touche plusieurs semaines : bon rétablissement à lui !

Geplaatst door RFC Seraing Officiel op Woensdag 30 september 2020

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top