ADO Den Haag heeft zijn start volledig gemist, Willem II pakt uit tegen Heracles

Sport | ADO Den Haag heeft zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Eredivisieseizoen met 0-1 verloren van FC Groningen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

ADO leed zijn tweede nederlaag in evenveel matchen. Shaquille Pinas werkte het enige doelpunt van de wedstrijd in eigen doel binnen (23'). Dante Rigo deed de hele wedstrijd mee bij de thuisploeg en Samy Bourard maakte zijn opwachting na 58 minuten.
ADO staat hierdoor op een voorlaatst plek in de Eredivisie. Groning heeft zijn eerste overwinning van het seizoen beet en staat op een negende plek. Op de volgende speeldag gaat ADO op bezoek bij Feyenoord.

Willem II heeft indruk gemaakt met een 4-0 thuiszege tegen Heracles. Mike Trésor Ndayishimiye, die de wedstrijd uitspeelde, had een belangrijk aandeel in de overwinning met twee assists, bij het eerste en vierde doelpunt.
Vangelis Pavlidis trof twee keer raak voor de thuisploeg (46' en 84'). De andere doelpunten waren voor Gorkem Saglam (52') en John Yeboah (53'). Jorn Brondeel kwam niet van de bank bij Willem II en ook Lucas Schoofs bleef aan de kant bij Heracles.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top