Brüls lijkt genezen van zijn 'transferitis': "Goed gesprek gehad met Bob Peeters"

Sport | KVC Westerlo lijkt weer volledig op haar sterkhouder Christian Brüls te kunnen rekenen. Nadat de Westelse spelmaker een bleke partij speelde tegen Lierse Kempenzonen werd hij door coach Bob Peeters aan de kant gelaten voor de topper tegen Union. Tegen Seraing was Brüls wel weer van de partij én leverde hij prompt twee assists af.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De opvallende metamorfose van de 31-jarige Brüls zorgde voor een zucht van opluchting in en rond het Kuipje, want een (mentaal) fitte Brüls is primordiaal voor de titelaspiraties van de Kempenaars.

De Oostkantonner deed bij Het Laatste Nieuws zijn relaas van de voorbije week. "Ik had vorige week een goed gesprek met de coach. Het voetbalplezier is weer helemaal terug en ik ga er alles aan doen om ook dit seizoen weer zo hoog mogelijk te eindigen met KVC Westerlo,” klinkt het.

Woorden die Brüls onderstreepte met een sterke prestatie tegen Seraing. "Dat is mijn job... Ik moet ervoor zorgen dat we de nodige kansen creëren en gevaarlijk zijn in de zone van de waarheid. Ik ken mijn kwaliteiten en als het hoofd goed zit, kan ik nog altijd mee het verschil maken."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top