Lommel lokt (Belgische) aanvoerder van NAC Breda naar het Soevereinstadion

Sport | Lommel SK heeft alweer uitgehaald op de transfermarkt. De Limburgers kondigden vrijdagochtend de transfer van Arno Verschueren aan. De 23-jarige Belg komt over van NAC Breda, waar hij vorig seizoen de aanvoerdersband droeg.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Verschueren is misschien niet de meest bekende Belg in het buitenland, maar de geboren Lierenaar voetbalde in Nederland wel al een mooie carrière bijeen. Sinds hij in 2016 de overstap maakte van Westerlo naar NAC Breda speelde Verschueren al meer dan 120 duels in het shirt van de Bredanaren (zowel in de Eredivisie als in de Keuken Kampioen Divisie). Vorig seizoen droeg hij zelfs de aanvoerdersband.

De nog altijd maar 23-jarige middenvelder speelde ook al 11 wedstrijden in onze JPL toen hij als jonge snaak aan het venster kwam piepen bij KVC Westerlo. Voor zijn periode bij de Kempenaars speelde Verschueren ook nog voor de jeugdploegen van Lierse en OHL.

Verschueren kreeg een contract voor drie seizoenen (met optie voor een extra jaar) en moet de nieuwe steunpilaar van het Lommelse middenveld worden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top