Uitgelicht: supersterren

Sport | Nu de coronapandemie de sportwereld een halt heeft toegeroepen en alle sportmanifestaties de komende weken uitgesteld of afgelast zijn, gooit Proximus Sports het over een andere boeg. Elke dag pikken we er een bepaalde invalshoek uit. Donderdag passeren enkele supersterren de revue.

Door Pickx

Deel dit nieuws

26 november 2019: Rode Ster Belgrado - Bayern München

Bayern München heeft slechts 1 punt nodig om zich te verzekeren van de eerste plaats in groep B. Rode Ster Belgrado, dat derde staat, koestert de hoop om de tweede plaats nog af te snoepen van Tottenham dat 4 punten voor staat op 2 speeldagen van het einde van de groepsfase.

Bayern trekt de kleedkamer in met een kleine voorsprong, maar in de tweede helft zal de Beierse grootmacht een ander gelaat tonen. Met dank aan een Robert Lewandowski in bloedvorm, die er maar liefst 4 in het mandje legt, deelt de ploeg uit München een stevige tik uit aan de thuisploeg: 0-6.

Herbeleef de vier doelpunten van Lewandowski vanaf 10u05 op Proximus Sports 1.

11 december 2019: Leverkusen - Juventus

Juventus is al zeker van de kwalificatie en de eerste plaats in haar poule. Toch staan de Italianen erop om de groepsfase ongeslagen af te ronden. De Duitsers bieden stevig weerwerk, maar zullen uiteindelijk toch de duimen moeten leggen.

Zoals zo vaak is het Cristiano Ronaldo die het verschil maakt. Een kwartier voor tijd zet de Portugees de Oude Dame op weg naar een nieuwe overwinning. Gonzalo Higuain legt wat later de 0-2 eindstand vast.

Herbeleef de nieuwe topprestatie van Ronaldo en de zijnen vanaf 12u op Proximus Sports 1.

26 februari 2020: Real Madrid - Manchester City

Zonder twijfel de grootste affiche van de achtste finales van de Champions League. Grote afwezige is Rode Duivel Eden Hazard, die geblesseerd moet toekijken.

Nadat ze na 60 minuten op voorsprong komen, zullen de Madrilenen te maken krijgen met een andere Rode Duivel: Kevin De Bruyne. De offensieve middenvelder zet eerst Gabriel Jesus op weg naar de gelijkmaker. Vanaf de penaltystip legt Kev daarna de 1-2 eindstand vast.

Herbeleef de masterclass van Kevin De Bruyne vanaf 15u35 op Proximus Sports 1.

27 november 2019: Barcelona - Dortmund

FC Barcelona kan zich verzekeren van de eerste plaats in groep F als het Dortmund een nederlaag aansmeert. De Duitsers volgen op amper een punt van de Catalanen en geloven in een stunt in Camp Nou.

Barça zal een beroep doen op haar fenomenale voorhoede om de overwinning over de streep te trekken. Luis Suarez opent de score en Lionel Messi en de net ingevallen Antoine Griezmann drijven de tussenstand verder op. Bij de tegenstanders slaagt enkel Jadon Sancho erin om zijn naam op het scorebord te zetten.

Herbeleef de ongelofelijke offensieve prestatie van FC Barcelona tegen Dortmund vanaf 21u10 op Proximus Sports 1.

De demonstraties van Mathieu van der Poel in de wereldbekercross in Heusden-Zolder (26 december 2019) en van Ceylin del Carmen Alvarado in de Superprestige in Ruddervoorde (3 november 2019) zijn ook te bekijken op Proximus Sports 1. De vrouwen beginnen eraan om 13u50, terwijl de mannen de degens kruisen om 17u50.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top