Dit is het volledige Proximus League-team van het seizoen (met ook de zeven bankzitters)!

Sport | De voorbije elf dagen hebben we u één voor één de elf namen bekend gemaakt van de spelers die een plekje gekregen hebben in het Proximus League-elftal van het seizoen 2019 - 2020. Als afsluiter zetten we alle genomineerden nog even op een rijtje én geven we ook nog even de jongens mee die het net niet haalden... de bankzitters dus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In totaal haalden drie spelers van Union Sint-Gillis én van OHL het XI van het seizoen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat zij per definitief ook de beste ploeg hadden, maar wel dat deze spelers zich individueel konden onderscheiden ten opzichte van hun concullega's op dezelfde posities.

KVC Westerlo heeft twee genomineerden en Beerschot VA, RE Virton en Lommel SK hebben elk één speler in het basiselftal. Van KSV Roeselare en Sporting Lokeren haalde niemand het elftal.

XI OF THE YEAR

Hier staan nogmaals alle genomineerden. Als u op de naam klikt, dan wordt u doorverbonden naar hun individuele nominatie.

Doelman: Anthony Moris (RE Virton)

Linksachter: Derrick Tshimanga (OHL)
Centrumverdediger: Kenneth Schuermans (OHL)
Centrumverdediger: Glenn Neven (Lommel SK)
Rechtsachter: Federico Vega (Union SG)

Middenveld: Christian Brüls (KVC Westerlo)
Middenveld: Raphael Holzhauser (Beerschot VA)
Middenveld: Casper Nielsen (Union SG)

Aanval: Kurt Abrahams (KVC Westerlo)
Aanval: Thomas Henry (OHL)
Aanval: Serge Tabekou (Union SG)

Hieronder vindt u ook nog de zeven spelers die net naast de boot vielen, maar toch zeker een eervolle vermelding verdienen voor hun puike seizoen.Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top