Euvrard spuit mist rond selectie: drie spelers krijgen vraagteken achter hun naam

Sport | Met welke elf start OH Leuven zondag in de eerste finalewedstrijd op het veld van Beerschot? De typeploeg van coach Vincent Euvrard lijkt in het gedrang te komen nadat nu ook Sascha Kotysch zich (opnieuw) blesseerde tijdens de ministage in Spa.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op de officiële website bestempelde Euvrard de stage als 'succesvol', al keerde de Leuvense coach toch met kopzorgen terug naar de bierstad.

Sascha Kotysch blesseerde zich namelijk aan de enkel tijdens de trainingen in Spa. Een tegenvaller, want de Duitser was de voorbije weken net klaargestoomd tegen de promotiefinales. Het is voorlopig onduidelijk of Kotysch de match op het Kiel haalt. 'We hopen Sascha zo snel mogelijk klaar te krijgen voor de belangrijke weken die ons wachten,” klinkt het bij Euvrard.

Ook achter de namen van Derrick Tshimanga en Stallone Limbombe staan nog vraagtekens. Limbombe ging half februari onder het mes nadat hij zijn knie had verdraaid op training en stond voor een revalidatie van enkele weken. Samy Kehli loopt er wel al zeker niet bij.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top