Noubissi goed bij schot als OHL op bezoek komt; Leuvenaars scoren altijd op het Kiel

Sport | OH Leuven trekt zondag naar het Olympisch Stadion met als doel een goede uitgangspositie te bewerkstellingen voor de terugmatch in het eigen King Power @ Den Dreef Stadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Beerschot speelt voor de zevende keer gastheer voor de Vlaams-Brabanders. Bij drie gelegenheden hielden de Antwerpenaren de punten thuis, één keer werd er gelijk gespeeld en twee keer kwam OHL de volle pot wegkapen. Het doelsaldo is ook licht in het voordeel van de Mannekes met 12 goals tegenover 10 goals voor de Leuvenaars.

Opmerkelijk is dat OHL bij elk bezoek wel minstens één goal wist te maken. Een gegeven dat vanzelfsprekend belangrijk kan zijn over de twee finalematchen. Mathieu Maertens was daarbij de vaakst gevierde Leuvenaar. Hij scoorde bij drie bezoekjes aan het Kiel.

Maar de topschutter van de duels tussen de twee teams is toch Marius Noubissi. De spits van Beerschot vond vorige maand eindelijk zijn törinstinct terug en liet in het verleden al zien dat de OHL-defensie hem wel ligt. In de drie thuisduels die hij meespeelde, scoorde hij vier keer. Afwachten of hij komende zondag dat gemiddelde aan kan houden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top