Roeselare ziet heel wat belangrijke pionnen terugkeren voor cruciaal tweeluik

Sport | KSV Roeselare heeft sinds vorige week de redding weer in eigen handen. De West-Vlamingen staan nog wel op twee punten achterstand van de veilige zesde plaats van Lommel, maar met de verplaatsing naar het Soevereinstadion op de slotspeeldag is alles nog mogelijk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Bovendien speelt Roeselare komend weekend ook nog eens tegen rode lantaarn Sporting Lokeren. Puntengewin kan niet alleen cruciaal zijn voor het behoud, maar zorgt er ook meteen voor dat Lokeren als 'verliezer' de Play Downs in moet. De Waaslanders moeten dan sowieso met drie punten achterstand de 'best of five' in en spelen de eerste wedstrijd dan ook op verplaatsing.

Redenen genoeg dus om hard te werken op trainingen. En op die trainingen stond plots weer heel wat 'schoon volk' dat de voorbije dagen en weken niét van de partij was.

Zo maakte de club via de officiële kanalen bekend dat Tom Holmes, Esteban Casagolda, Jens Naessens én Harouna Sy weer meetrainen. Holmes moet nog wel de hoofdduels vermijden na zijn hoofdblessure. Een opsteker voor Gamel en co, want het kwartet toonde zich de voorbije maanden al meerdere keren belangrijk voor Roeselare. Rincon en Van Cauwenberge liggen nog wel in de lappenmand.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top