Marktwaardes Proximus League: vier winterkoopjes duiken meteen top 10 in

Sport | In januari waren er alweer heel wat transferverrichtingen in de Proximus League. Iedereen hoopte hier of daar nog een slagje te slaan, maar het valt af te wachten wie zich op korte termijn kan opwerken tot een meerwaarde. Vier nieuwkomers slaagden er wel meteen in om een plekje in de 'martkwaarde top 10' te veroveren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de wintermercato zijn er nog drie spelers die een waarde met zeven cijfers hebben. Berke Özer (Westerlo) leidt nog altijd de tabel met een waarde van 1,5 miljoen euro. De Turkse goalie wordt gevolgd door Raphaël Holzhauser (Beerschot) en Vladimir Screciu; de nieuwe aanwinst van Lommel SK. De Limburgers huurden de Roemeen voor een half jaartje van KRC Genk.

1,5 miljoen euro: Berke Özer (Westerlo)
1,2 miljoen euro: Raphaël Holzhauser (Beerschot):
1,0 miljoen euro: Vladimir Screciu (Lommel)

Achter dit trio zijn er acht spelers die marktwaardes hebben die tussen de 900.000 euro en de 800.000 euro variëren. Met Stallone Limbombe (OHL), Jan Van den Bergh (OHL) en Baris Alici (Westerlo) zitten daar ook drie nieuwkomers bij.

900.000 euro:
Thomas Henry (OHL), Jun Amano (Lokeren)

800.000 euro:
Ryuta Koike (Lokeren), Stallone Limbombe (OHL), Jan Van den Bergh (OHL), Xavier Mercier (OHL), Baris Alici (Westerlo), Pietro Perdichizzi (Union)

Bron marktwaardes: transfermarkt.de

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top