De terugwedstrijden in de halve finale van de League Cup live op Eleven Sports

Sport | In de Engelse League Cup zijn ze aanbeland in de halve finales. Je kan de terugwedstrijden dinsdag en woensdag live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports. Wie plaatst zich voor de finale?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Aston Villa hield Leicester City in de heenwedstrijd verrassend op een 1-1 gelijkspel. The Villans kwamen zelfs op voorsprong in het King Power Stadium, ondanks 70 procent balbezit van de thuisploeg. Invaller Iheanacho kon een kwartier voor tijd wel nog gelijkmaken. Belangrijk om te weten: de uitdoelpunten-regel is niet van tel in de halve finales van de League Cup. De beslissing zal dus vallen in het Villa Park, de nieuwe thuishaven van Aly Samatta.

In de andere halve finale begint Manchester City met een geruststellende voorsprong aan de terugwedstrijd. Tegen de rivaal Manchester United werd het in de heenwedstrijd 1-3. Vooral in de eerst helft leek het kwaliteitsverschil tussen beide clubs erg groot. City lijkt zo goed op weg om voor het derde jaar op rij de finale van de League Cup te bereiken.

League Cup

Dinsdag 28 januari om 20u45
Aston Villa - Leicester City (Eleven Sports 1)

Woensdag 29 januari om 20u45
Manchester City - Manchester United (Eleven Sports 1)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top