Nederlandse en Duitse scouts in de rij voor Westerlo - Lommel

Sport | KVC Westerlo en Lommel SK spelen straks hun eerste wedstrijd van 2020. De streekderby is meteen belangrijk voor beide teams met het oog op de doelstellingen voor de rest van het seizoen. Westerlo moet winnen om opnieuw in de running te komen voor de tweede periodetitel. Lommel kan de leiding in die tweede periode pakken én alweer een gouden zaak doen in de strijd om het behoud.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De belangen zijn dus groot in het Kuipje en dat lokt kennelijk ook heel wat scouts naar de Kempen. Zo meldt Westerlo dat er vertegenwoordigers van Sparta Rotterdam, Roda JC, Willem II (allen Nederland), Sankt-Pauli, Greuther Fürth, Alemannia Aachen en Kaiserslautern (Duitsland) in de tribune zullen zitten. Daarnaast stuurt ook Zulte Waregem nog iemand naar het Kuipje om notities te maken.

Die notities zullen niet gaan over Noel Soumah of Ambroise Gboho. Beiden zijn niet fit en zitten dus niet in de selectie van Bob Peeters. Berke Ozer is wel opnieuw van de partij na zijn blessure en ook Lukas Van Eenoo is er weer bij. Winterkoopje Nader Ghandri zit ook in de kern.

Vertimmerde defensie

Bij Lommel is verdediger Tim Siekman geblesseerd. Zijn logische vervanger (Ben Santermans) werd getransfereerd naar Lierse, maar met Scott Bitsindou en nieuwkomer Chris Phillips heeft Peter Maes twee middenvelders die hij een rijtje naar achter kan schuiven. Ook youngsters Stan Koolen en Brendan Schoonbaert kunnen centraal achterin spelen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top