Bekijk de halve finales van de League Cup live

Sport | In de Engelse League Cup zijn ze aanbeland in de halve finales. Je kan de heenwedstrijden dinsdag en woensdag live bekijken op Proximus Pickx via Eleven Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dinsdag is het uitkijken naar de derby van Manchester tussen United en City. City is dit seizoen lang niet zo dominant in de Premier League als vorig jaar, maar start wel als favoriet in de dubbele confrontatie met de stadsrivaal. Het team van Pep Guardiola is tweevoudig titelverdediger en telt in de competitie dertien punten meer als United. Voor United is de League Cup dan weer een ideale gelegenheid om nog een prijs te pakken dit seizoen.

In de andere halve finale staan Leicester City en Aston Villa tegenover elkaar. Aston Villa schakelde in de kwartfinales een fel verjongd Liverpool uit, omdat de A-ploeg op het WK voor clubs actief was. Het team van Björn Engels kende alvast geen goede generale repetitie: het werd dit weekend uitgeschakeld in de FA Cup door tweedeklasser Fulham. Het Leicester City van Youri Tielemans en Dennis Praet is dan weer de verrassing dit seizoen in de Premier League, waar het op de tweede plaats staat. In de kwartfinales schakelde Leicester Everton uit.

Programma League Cup:

Dinsdag 7 januari om 21u
Manchester United - Manchester City (Eleven Sports 1)

Woensdag 8 januari om 21u
Leicester City - Aston Villa (Eleven Sports 1)

Eleven Sports maakt deel uit van het All Sports aanbod van Proximus Pickx. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus Pickx.

Geniet nu één maand gratis van de tv-optie All Sports. Op het einde van de proefperiode wordt het abonnement betalend (€ 16,99/maand) of kan je de optie kosteloos opzeggen via de MyProximus app. Klik hier voor meer info.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top