Westerlo sluit minitornooi met drie Nederlandse clubs af met 4-0 nederlaag

Sport | KVC Westerlo kwam zaterdag en zondag 3x in actie in een minitornooi met de Nederlandse Keuken Kampioen Divisieteams Almere City (8e), Roda JC (16e) en MVV Maastricht (15e). Het tornooi diende als voorbereiding op de competitieherstart van volgende week.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op zaterdag behaalde Westerlo degelijke resultaten tegen MVV en Almere. Tegen de club uit Maastricht kon er in de slotminuut een overwinning gevierd worden na een owngoal van Balker (2-1) en tegen de Flevolanders stapten beide teams het veld af met een brilscore (0-0).

Maar zondag liep het even anders. Westerlo stond aan de rust al drie goals in het krijt en kon ook na de pauze geen vuist meer vormen. In het slot werd het zelfs nog 4-0 voor de club uit Kerkrade. Beide teams speelden wel met onuitgegeven elftallen. Na de rust bleef enkel Berke Özer tussen de lijnen, alle andere 21 spelers werden gewisseld.

Özer viel in november uit met een gescheurde meniscus maar lijkt klaar om na de winterstop zijn plekje tussen de palen weer op te eisen. Komende zaterdag speelt Westerlo thuis de Kempense derby tegen Lommel SK.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top