Lommel lokt ervaren Luxemburgse international naar Noord-Limburg

Sport | Lommel SK heeft een eerste wintertransfer gerealiseerd. De Limburgers maakten vrijdag bekend dat Chris Philipps de rangen komt versterken. De 25-jarige Luxemburger was transfervrij nadat zijn contract bij Legia Warschau na orderling overleg verbroken werd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Philipps spelede sinds februari 2018 voor Legia Warschau. De verdedigende middenvelder speelde 24 wedstrijden voor het eerste elftal, maar verzeilde vorig jaar in de B-kern. Voor zijn avontuur in Polen was Philipps actief bij FC Metz (43 duels in de Ligue 1 en Ligue 2) en Preussen Münster (25 duels in de 3. Liga). Daarnaast is hij een certitude in de Luxemburgse nationale ploeg (52 duels).

Sportief directeur Ronny Van Geneugden ziet de transfer van Philipps als 'een opportuniteit'. "We willen de kern gericht versterken en een multifunctioneel type in de centrale as van het team was sterk gewenst", klinkt het op de officiële website. Lommel gaf Philipps een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor een extra jaartje.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top