Reacties na Lokeren - Roeselare: "Speelden niet als degradatiekandidaat, maar als degradant"

Sport | Sporting Lokeren heeft zaterdagavond de match die het absoluut moest winnen... verloren. De Oost-Vlamingen kwamen nog wel op voorsprong tegen degradatieconcurrent KSV Roeselare, maar gingen in de tweede helft helemaal kopje onder.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Coach Stijn Vreven probeerde na de match de vinger op de wonde te leggen. "Dit is meer dan pijnlijk. We speelden niet als een degradatiekandidaat, maar als een degradant. We hebben heel verdiend verloren. We speelden met de weinig intensiteit en te weinig passie. Maar het grootste probleem lijkt me dat deze ploeg maar 45 minuten kan voetballen... dan is het op. Daarnaast is er ook te veel angst aan de bal en is er te weinig communicatie tussen de spelers. Roeselare was wat dat betreft gewoon veel beter."

Nochtans begon het niet goed voor Roeselare, dat zag ook coach Christophe Gamel. "De eerste helft was niet zo goed. Aan de rust hebben we dan wat bijgestuurd en vanaf toen liep het beter. We namen wat meer risico's en dat resulteerde in beter spel, meer beweging én meer kansen. We hebben hier een goede partij gespeeld."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top