Drie bijzondere afleveringen voor 20 jaar ‘Boer zkt Vrouw’

Films | Jawel, het programma ‘Boer zkt Vrouw’, waarin Dina Tersago op VTM Cupido speelt voor single boeren en boerinnen, bestaat 20 jaar. Voor de gelegenheid blikt het programma zowel terug als vooruit in drie bijzondere afleveringen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

117 Vlaamse boeren en boerinnen passeerden al de revue in ‘Boer zkt Vrouw’, een programma dat nu zijn twintigste verjaardag viert. In het voorjaar van 2025 komen daar zeven nieuwe boeren bij, en die worden vanaf 28 mei voorgesteld in de nieuwe ‘Boer zkt Vrouw – 20 jaar’-afleveringen, op de buis op 28 mei, 4 juni en 11 juni.

We maken dus kennis met nieuwe boeren, maar Dina keert ook terug naar enkele van de meest opmerkelijke boeren die in de afgelopen 20 jaar aan het programma deelnamen. Ze wil weten hoe het intussen gesteld is met hun liefdesleven, hun partners en hun kinderen. Één boer krijgt zelfs een dubbele rol, liet VTM al weten. Die nam vroeger al eens deel aan het programma, en gaat in het aankomende seizoen opnieuw op zoek naar de liefde.

“Het is niet te geloven dat ik al 20 jaar heel Vlaanderen rondrijd van boerderij naar boerderij, maar wàt een heerlijke trip was het al”, reageert Dina op het twintigjarige bestaan van ‘Boer zkt Vrouw’. “124 boeren aan een lief trachten helpen is tegelijkertijd een enorme uitdaging én ook een privilege, en wat ben ik trots op ons traject. Ik ben ondertussen al van 23 baby’s - waarvan de oudste ondertussen al 13 jaar is - ‘tante’ Dina, en in mijn hart is er nog plaats voor zoveel meer.”

Naast de drie bijzondere afleveringen wordt op zondag 2 juni ook de reünie-aflevering van het afgelopen seizoen uitgezonden. In het voorjaar van 2025 kunnen we dan de zoektocht naar de liefde van de nieuwe boeren volgen.

Bekijk ‘Boer zkt Vrouw – 20 jaar’ op dinsdag om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top