Nieuwe blockbusters voor jong en minder jong in de VOD-catalogus

Films | Van een nieuwe Dreamworks-animatiefilm tot een ontwrichtend Holocaustdrama, de komende maand heeft de VOD-catalogus heel wat nieuwe blockbusters voor je klaarstaan. Deze films uit het aanbod mag je niet missen!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kung Fu Panda 4

Na drie avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger (Jack Black) in deze nieuwe film een heel andere roeping: hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Maar ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten, en ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen.

Dan duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon (Viola Davis), een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein. En die Kameleon heeft haar kleine kraaloogjes laten vallen op Po’s Staf der Wijsheid, waarmee ze alle grote schurken die Po naar het geestenrijk heeft gestuurd terug zou kunnen halen. Gelukkig krijgt Po hulp van de sluwe dief Zhen (Awkwafina), een steppevos met onmisbare talenten.

‘Kung Fu Panda 4’ is vanaf 12 juni beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Ghostbusters: Frozen Empire

Deze film is het vervolg op de uitstekend onthaalde nostalgische reboot van de ‘Ghostbusters’-franchise: ‘Ghostbusters: Afterlife’. De cast (Mckenna Grace, Paul Rudd, Logan Kim, Finn Wolfhard) slaat de handen in elkaar met de allereerste Ghostbusters (Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson) voor een ijzingwekkend spannend verhaal.

In ‘Ghostbusters: Frozen Empire’ keert de familie Spengler terug naar de oorsprong - de iconische brandweerkazerne in New York - om samen te werken met de oorspronkelijke Ghostbusters die een topgeheim onderzoekslab opgezet hebben om spoken vangen op een hoger niveau te brengen. Maar door de ontdekking van een oud artefact komt een kwade macht vrij, zodat de oude en nieuwe Ghostbusters moeten samenwerken om hun thuis te beschermen en de wereld te redden van een nieuwe ijstijd.

‘Ghostbusters: Frozen Empire’ is vanaf 24 juni beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

The Zone of Interest

Tien jaar na het succes van ‘Under the Skin’ keerde filmmaker Jonathan Glazer terug met opnieuw een beklijvende en ontwrichtende film. ‘The Zone of Interest’ is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2014 van Martin Amis en gaat over Rudolf Höss (een rol voor Christian Friedel), commandant van het concentratiekamp Auschwitz. Samen met zijn vrouw Hedwige (Sandra Hüller) bouwt hij een gedroomd banaal leven op in een mooi huis met een paradijselijke tuin vlak naast het concentratiekamp. De onnoemelijke horror die zich er dagelijks afspeelt staat in schel contrast met het bijna normale leven van de familie die net buiten de muren van de hel woont.

Dit ijzingwekkende en gedurfde portret won in Cannes de Grand Prix en de FIPRESCI-prijs. ‘The Zone of Interest’ won ook de Oscars voor Beste Niet-Engelstalige Film en Beste Geluid.

‘The Zone of Interest’ is vanaf 5 juni beschikbaar in de Pickx VOD-catalogus

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top