Mis geen enkel groot zomerfestival dankzij Pickx

Muziek |

Dankzij Pickx beleef je deze zomer het festivalseizoen alsof je er zelf bij bent! Je kunt de grootste muziekevenementen van de zomer live volgen, maar ook in replay, rechtstreeks op Pickx.be, Pickx Live of via de Pickx app.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Graspop Metal Meeting (20-23 juni)

Graspop Metal Meeting geldt als het mekka van de metalmuziek. Naast Alice Cooper en de progmetalband Tool weerklinkt van donderdag 20 tot en met zondag 23 juni de muziek van Five Finger Death Punch, Judas Priest, Bring Me the Horizon, Machine Head, Avenged Sevenfold en Scorpions over de festivalweide in Dessel.

Zoals gewoonlijk viste de organisatie namen uit verschillende muziekvijvers, van de black metal van Emperor en de hardcore van Body Count tot de thrashmetal van Megadeath en de elektronische metalcore van Electric Callboy.

Live vanop de eerste rij bij Graspop Metal Meeting dankzij Pickx via deze link. Bekijk de beste momenten van het festival in de Proximus VOD-catalogus.

Rock Werchter (4-7 juli)

Sinds zijn oprichting in 1975 heeft Rock Werchter al heel wat muzieklegendes zien komen en gaan. Duizenden festivalgangers kijken reikhalzend uit naar het muziekfeestje van organisator Herman Schueremans. De line-up van dit jaar is weer meer dan verleidelijk.

Van 4 tot 7 juli is er voor elk wat wils: Foo Fighters, onthuld als de eerste headliners, treden voor de vierde keer op in Rotselaar. Andere grote namen op de affiche zijn popster Dua Lipa en sterren als Måneskin, Lenny Kravitz en Avril Lavigne.

Live vanop de eerste rij bij Rock Werchter met Pickx via deze link. Bekijk de hoogtepunten van het festival in de Proximus VOD-catalogus.

Les Ardentes (11-14 juli)

Na een editie die jammer genoeg werd ingekort wegens tegenvallende weersomstandigheden, haalt het Luikse urban festival in 2024 alles uit de kast. De Franse rappers Booba, Zola en PLK staan op de affiche. Ook de Amerikaanse artiesten Doja Cat en Offset, het Franse duo Gazo et Tiakola en hun landgenoten La Fève, Josman, Ninho en DJ Snake zullen Rocourt doen darveren op z’n grondvesten van 11 tot en met 14 juli.

Live vanop de eerste rij bij Les Ardentes dankzij Pickx via deze link. Bekijk de beste momenten van het festival in de Proximus VOD-catalogus.

Francofolies de Spa (18-21 juli)

Van 18 tot 21 juli vieren de Francofolies de Spa hun 30ste verjaardag. De organisatoren willen het DNA van dit belangrijke evenement op de Belgische zomerfestivalkalender in ere houden: muziek, ontdekkingen, ontmoetingen, samenhorigheid en gedeelde euforie. Naast grote namen als Puggy, Francis Cabrel, Alain Chamfort, Christophe Maé, Patrick Bruel, Pascal Obispo, Zazie en Gims en jonge Frans/Belgische hitsensaties als Pierre De Maere, Hoshi, Eddy de Pretto en Louise Attaque, bieden de Francos nog een heleboel randanimatie aan.

Live vanop de eerste rij bij de Francofolies de Spa dankzij Pickx via deze link. Ontdek de hoogtepunten van het festival in de Proximus VOD-catalogus.

Pukkelpop (15-18 augustus)

Zoals elk jaar serveert Pukkelpop, dat plaatsvindt van 16 tot 18 augustus in het Limburgse Kiewit, opnieuw een veelbelovende line-up. Voor editie 2024 ontvangt het festival onder meer Queens of the Stone Age, The Offspring, Fred Again, Stormzy, Charlotte de Witte, Sam Smith, Fontaines D.C., Crystal Fighters, Merol, Sylvie Kreusch, Skrillex, The Haunted Youth, Amenra, The Vaccines, Barry Can’t Swim en Goldband.

Beleef Pukkelpop live vanop de eerste rij met Pickx via deze link. Bekijk de beste momenten van het festival in de Proximus VOD- catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top