Duetten en verrassingen in de halve finale van ‘Sing Again’

Films | We zijn al toe aan de derde aflevering, en dus de halve finale van ‘Sing Again’, de show op VTM waarin deelnemers aan talentenjachten jaren later nog eens op het grote podium staan. Dit is wat je van de aflevering, vanavond om 20u40 op VTM, mag verwachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De eerste afleveringen van ‘Sing Again’ werden gretig bekeken. Het concept is een viering van de geschiedenis van VTM. In de 35 jaar dat de zender bestaat zijn tal van talentenjachten georganiseerd, van ‘De Soundmixshow’ tot ‘The Voice’. In dit programma krijgen zangers en zangeressen die daar ooit in aantraden de kans om te tonen hoe ze in de loop der jaren gegroeid zijn. In het geval van pakweg Pim Symoens uit ‘Star Academy’ betekende het een terugkeer na bijna vijftien jaar zonder zingen. Luka Cruysbergs, die na haar geslaagde passage bij ‘The Voice Van Vlaanderen’ in 2017 de zangeres werd van Hooverphonic en sinds 2020 aan een solocarrière timmert, moest wat minder stof van haar stembanden blazen.

Wie vorige week heeft gekeken, zag dat jurylid Karen Damen zich nog levendig het “klein Urbanusje” uit ‘Belgium’s Got Talent’ van twaalf jaar geleden herinnert. In de halve finale hebben Koen Wauters en Julie Van den Steen een verrassing voor haar in petto, in de vorm van een niet meer zo klein Urbanusje.

Gastjurylid van dienst is niemand minder dan Laura Tesoro, die haar carrière op het scherm begon in 2014 met een tweede plaats in ‘The Voice’. Voor de tiende verjaardag van haar carrière schuift ze aan bij de jury. “Mijn leven is sindsdien wel veranderd, dankzij nonkel Koen”, zegt ze.

Daarnaast is er natuurlijk plaats voor muziek. Er zijn nog twaalf zangers en zangeressen in de running. In deze afleveringen zullen ze duetten brengen, en ze hebben zelf gekozen met wie ze dat doen. Jelle en Seppe, Lauren en Dean en Luka en Justin zullen alvast als duo tegen elkaar strijden. Die laatste brengen een emotionele versie van het lied ‘Habibi’ van Tamino. Wat de andere duo’s in petto hebben en met wie ze samen zingen, leer je door te kijken.

Bekijk de halve finale van ‘Sing Again’ op vrijdag 17 mei om 20u40 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top