Het nieuwe kijkvoer van maart op de streamingdiensten

Series | Misdaad, magie en politieke tegenstellingen zijn wat je in de maand maart te zien krijgt op de streamingdiensten Netflix, Disney+ en Streamz. Maandelijks maken we een overzicht van de nieuwe titels die je mag verwachten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Gentlemen – seizoen 1

In 2019 scoorde de Britse regisseur Guy Ritchie met zijn gangsterfilm ‘The Gentlemen’, een film die in de lijn lag van zijn vorige successen ‘Lock, Stock and Two Smoking Barrels’ en ‘Snatch’. Nu duikt hij terug in het universum van die film met de gelijknamige serie. ‘The Gentlemen’ is geen verderzetting van het verhaal uit de film, maar wel een gloednieuw verhaal met nieuwe personages dat zich in dezelfde wereld afspeelt, waar de Britse hogere klassen en de criminele onderbuik samenkomen.

In de hoofdrol zien we Theo James (‘The White Lotus’) als Eddie Horniman. Hij erft het imperium van zijn steenrijke vader, om dan te beseffen dat het deel uitmaakt van het drugsnetwerk van Bobby Glass (Ray Winstone) en dat hij ongewild middenin een bendeconflict is verzeild. Eddie denkt dat hij de gangsters in hun eigen spelletje kan verslaan, en hoe meer hij meespeelt, hoe meer hij ervan gaat genieten. Met nog rollen voor Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jomes, Kaya Scodelario en Giancarlo Esposito.

Ontdek ‘The Gentlemen’ vanaf 7 maart op Netflix.

Formula 1: Drive to Survive – seizoen 6

De docureeks ‘Formula 1: Drive to Survive’ is een enorm succesverhaal voor Netflix en is eigenhandig verantwoordelijk voor een hernieuwde interesse en een groeiend aantal fans voor de motorsport. Dat komt voornamelijk door het feit dat de gebeurtenissen achter de schermen bij de Formule 1 nog nooit eerder zo uitgebreid en spannend in beeld werden gebracht. Naar het zesde seizoen wordt dan ook gretig uitgekeken.

Het nieuwe seizoen kroniekt het seizoen 2023 van de Formule 1. Uiteraard werd het weer een succesjaar voor Max Verstappen en zijn team, maar we verwachten ook dat Fernando Alonso en zijn Aston Martin-team, nieuwelingen als Oscar Piastri en Logan Sargeant en hoogtepunten van het seizoen zoals de onverwachte podiumplaats van Esteban Ocon in Monaco aan bod zullen komen. Aan drama en spanning in elk geval geen tekort het afgelopen F1-seizoen.

Ontdek het zesde seizoen van ‘Formula 1: Drive to Survive’ vanaf 23 februari op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)

Taylor Swift: The Eras Tour’ is de concertfilm waarmee de artieste wereldwijd cinemazalen veroverde en die zo’n 260 miljoen dollar ophaalde aan de kassa’s, waardoor het de meest succesvolle concertfilm ooit werd. En nu komt de film ook exclusief op Disney+, inclusief het lied ‘Cardigan’ en vier extra akoestische nummers, met als volledige titel ‘Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)’. Uiteraard een knipoog naar het feit dat de zangeres haar muziek opnieuw opnam om de rechter erop terug te grijpen.

Er was het afgelopen jaar geen ontkomen aan het fenomeen Taylor Swift. Haar Eras Tour was naar verluidt zo groot dat die een impact had op het bruto nationaal product van de plaatsen waar ze passeerde. Ze werd uitgeroepen tot Time Magazines Person of the Year en maakte ook nog eens de meest succesvolle concertfilm aller tijden. De meest volledige versie van die film vind je vanaf deze maand op Disney+.

Ontdek ‘Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)’ op Disney+ vanaf 15 maart, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx.

Billie vs Benjamin – seizoen 2

In het eerste seizoen van ‘Billie vs Benjamin’ maakten we kennis met “linkse trut” Billie (Charlotte Timmers) en “rechtse zak” Benjamin (Ward Kerremans), die ondanks hun tegenstellingen en politieke verschillen een relatie beginnen. Na een moeilijke start staan ze in het tweede seizoen sterker dan ooit. Ze verwachten een kindje, en dat brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee, en nieuwe keuzes die hen verdelen. Willen ze in een multiculturele buurt wonen of liever in een pittoresk dorp? Uitwasbare luiers of wegwerp? Plastic of houten speelgoed? Meter Marie (Joke Emmers) en peter Tommie (Jeroen Perceval), die elk hun mening willen doordrijven over de opvoeding, maken het niet makkelijker. En wanneer Benjamin als wraak voor zinloos geweld zijn agressie richt op enkele jongeren uit de buurt, dreigt alles uit elkaar te vallen.

Mieke De Groote en Frank Focketyn krijgen in het tweede seizoen een grotere rol als de bemoeizuchtige ouders van Benjamin. De afleveringen worden niet meer aan elkaar gepraat door Ruben Block op een strandstoeltje, maar wel door Ferre Van den Broeck (‘2DEZIT’) op een picknickdeken. Die speelt het personage Nora, en wat haar rol in het verhaal is, leren we later.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Billie vs Benjamin’ vanaf 7 maart op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top