‘Het Onbekende’: VTM en Streamz mikken op mysterie

Series | VTM en Streamz pakken uit met een nieuw, mysterieus en avontuurlijk spelprogramma: ‘Het Onbekende’. Wat de regels zijn, hoe de kandidaten – een groep onbekende Vlamingen – kunnen winnen en wat er hen te wachten staat, houden de programmamakers zelfs voor die kandidaten geheim. We weten wel da thet een groot avontuur wordt, waarbij ze voor moeilijke keuzes zullen komen te staan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Speel je het veilig en kies je voor het bekende, of neem je risico’s en waag je je aan het onbekende? Dat is de hamvraag voor de kandidaten van ‘Het Onbekende’. Zij vertrekken op reis met presentator Axel Daeseleire voor een spannend avontuur. Wat dat precies inhoudt, houden de makers bewust nog geheim, maar in de video waarmee VTM op zoek ging naar deelnemers, zagen we bossen, wilde rivieren, watervallen en karts. Wie de beste keuzes maakt en vermijdt af te vallen, wint aan het einde van de dolle rit een geldprijs. Maar weet dat er om elke hoek een onverwachte wending kan loeren.

‘Het Onbekende’ lijkt in dezelfde categorie te passen als ‘Bestemming X’, dat vorig jaar rond deze tijd op de buis was. Ook voor dat programma werd er heel mysterieus gedaan over de inhoud. Vage reclamespots en affiches doken overal op, om je warm te maken om op 20 februari voor de buis te zitten.

Het nieuwe programma is van de makers van ‘De Verraders’, ook een programma waar eerst erg geheimzinnig reclame voor werd gemaakt. In tegenstelling tot dat programma zijn de deelnemers van ‘Het Onbekende’ geen Bekende Vlamingen, maar het spel zal wel net als ‘De Verraders’ propvol verraderlijke mindgames zitten. De makers bewezen in elk geval al dat ze daar een talent voor hebben, dus ook dit spelprogramma zou een schot in de roos moeten worden.

Ontdek ‘Het Onbekende’ vanaf 8 februari op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Bekijk ‘Het Onbekende’ dit voorjaar ook op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top