Dit mag je verwachten van Pickx+ in januari 2024

Series | Pickx+ trapt het nieuwe jaar af met een gezonde dosis intertainment, informatie, spanning en muziek. In januari zijn op de exclusieve zender alweer enkele programma’s van formaat te ontdekken, zoals nieuwe afleveringen van ‘De Laatste 10 Uur’, maar ook de liveshow van de MIA’s!

Door Pickx

Deel dit nieuws

MIA’s

Pommelien Thijs ligt op koers om een vervolg te breien aan haar triomf op de uitreiking van de MIA’s vorig jaar. Dit jaar maakt ze kans op maar liefst negen prijzen, waarvan vijf publieksprijzen en vier sectorprijzen. Andere grote kanshebbers zijn de West-Vlaamse rapper Brihang en de charmante zanger Metejoor. Op deze pagina vind je een overzicht van alle genomineerden.

De uitreiking van de MIA’s op 24 januari is ook dit jaar volledig live te volgen op Pickx+, dus als je van thuis uit mee wil supporteren voor je favoriete artiesten stem je vanaf 20u40 af op de exclusieve zender van Proximus.

'De MIA's’ zijn op 24 januari beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

De Laatste 100 Uur

In januari zijn ook nieuwe afleveringen te bekijken van ‘De Laatste 100 Uur’, het programma waarin Luk Alloo een uur lang samenzit met een bekende centrale gast (van Mark Eyskens tot Slongs) voor een gesprek over de grote en kleine dingen des levens. Wat liep er goed? Wat kon er beter? Welke dromen zijn vervuld en welke moesten plaats maken voor andere dromen? En stond de carrière van de gast in de sterren geschreven of kwam die eerder toevallig aanwaaien?

Dat komt allemaal aan bod in ‘De Laatste 100 Uur’, en als klap op de vuurpijl is er die laatste centrale vraag: wat zou je doen als je wist dat je nog maar honderd uur te leven had? Zou je nog snel uit een vliegtuig springen of zou je rustig afscheid willen nemen van je familie en vrienden? Of wil je liefst helemaal niet weten wat er te gebeuren staat? Diepgaande gesprekken met een kwinkslag, dat is wat Luk Alloo biedt in dit boeiende programma.

'De Laatste 100 Uur’ is vanaf 4 januari beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

Condor

Condor’ is losjes gebaseerd op de roman ‘Six Days of the Condor’ van thrillerauteur James Grady uit 1974. Het boek en de serie verhalen over Joe Turner (in het boek heet hij Ronald Malcolm), een jonge en onervaren medewerker van de CIA die per ongeluk een duivels plan ontdekt dat miljoenen mensen het leven zou kunnen kosten. Turner gaat op zoek naar de waarheid, maar wanneer zijn tegenstanders te weten komen dat hij hen op het spoor is, sturen ze op een bloederige manier de boodschap dat met hen niet te sollen valt.

In de razend spannende serie ‘Condor’ is de hoofdrol voor Max Irons, een rijzende ster in het showbizzlandschap. Andere rollen gingen naar William Hurt, Alexei Bondar, Bob Balaban, Constance Zimmer, Eric Johnson en Kristen Hager.

'Condor’ is vanaf 2 januari beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13).

The Wedding Planners

Wanneer de moeder van Paige, James en Hannah Clarkson overlijdt, erven ze haar trouwbedrijf, waardoor ze plotsklaps verantwoordelijk worden voor de belangrijkste dag in de levens van haar klanten. Na de begrafenis (die hun moeder uiteraard zelf gepland had) moeten ze de handen uit de mouwen steken om de huwelijksfeesten te redden, familiedrama’s op te lossen en de nalatenschap van hun moeder te eren. Deze romantische dramaserie doet je ongetwijfeld dromen over je eigen grote dag.

'The Wedding Planners’ is vanaf 19 januari beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledige aanbod van Pickx+

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top