CAMILLE schittert in nieuwe VTM-telenovelle ‘Milo’: ontdek de rest van de cast!

Series |

Vrijdag schiet de nagelnieuwe telenovelle ‘Milo’ uit de startblokken met een extra lange aflevering op VTM. Het moderne sprookje, overgoten met een muzikale saus, gaat over een jongedame met een gouden stem, die zich verplicht voelt haar buitengewone talent voor de buitenwereld verborgen te houden. Niemand minder dan popsensatie CAMILLE vertolkt de hoofdrol van Milo, maar wie prijkt er nog allemaal in de cast?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vanaf vrijdag 5 januari om 21u start bij VTM een gloednieuwe fictiereeks, die van maandag tot donderdag om 18u20 uitgezonden wordt. De extra lange pilootaflevering dompelt kijkers meteen volledig onder in de wereld van Milo, gespeeld door actrice en popsensatie CAMILLE.

Milo is een jongedame met een gouden stem, die zich verplicht voelt haar buitengewone talent voor de buitenwereld verborgen te houden. Enkel en alleen met omwegen en leugens kan ze haar droom van een leven vol zang en muziek najagen. Eén van die omwegen? Een baan op de exclusieve popacademie Kosmos, dé plek waar heel wat beroemde popartiesten hun opleiding volgden.

Daar ontdekt de goedhartige en naïeve Milo al snel dat ze niet de enige is die met de waarheid speelt om een plaats in de spotlights te veroveren. Maar klinkt de waarheid altijd beter?

Nieuwe gezichten

Naast CAMILLE bestaat de hoofdcast nog uit ex-K3 en mediafiguur Karen Damen (Maud), acteur Mathias Mesmans (Liam) en actrice Karlijn Sileghem (Hilde), bekend van ‘Katarakt’ en ’13 Geboden’. Maud is een momager die over lijken gaan. Haar dochters zullen kost wat kost sterren worden, maakt niet uit wat ze ervoor moet doen. Liam is dan weer een bekende superster met bakken talent. Hij is de crush van Milo. Verder is hij ook een bekende playboy en zit zijn broer aan de drugs. Hilde tot slot is als directrice ad interim Milo’s schoolhoofd, alsook haar baas in de cafetaria waar ze werkt. Hilde heeft het vaste voornemen alles te doen wat in haar macht ligt om de school, die ze een warm hart toedraagt, te beschermen. Ze is de moeder van Liam en Lou. Spijtig genoeg is haar man opgepakt voor fraude en heeft ze achter zijn rug een affaire.

Voorts is de cast van ‘Milo’ een mengeling van vaste waarden en jong, opkomend talent. Zo zien we Ketnet-wrapper Héritier Tipo in de rol van Otis Verhelst, één van Milo’s medestudenten. Tipo waagde zijn kans in het VTM-programma ‘I Can See Your Voice’, was te zien in ‘Vloglab #Stories’ op VTM GO en speelde hij mee in de film ‘Bittersweet Sixteen’. Met zijn rol in ‘Milo’ heeft hij zijn eerste grote televisierol beet.

Evelyne Chen speelt Sofia Mendes, die studeert op de school van Milo. Ze vormt een muzikale band met Robyn, Otis en Victorine. Ze droomt ervan om een goed lief te vinden dat vooral uit is op romantiek, maar dat is tegelijk ook haar struggle. Chen studeerde af in de Rechten, ‘Milo’ wordt haar eerste rol in een tv-serie.

Ook Antje De Rop, die de rol van Robyn Torres vertolkt, is een nieuw gezicht op tv. ‘Milo’ wordt haar tv-debuut. De Rop volgde een musicalopleiding en was ook te zien in verschillende musicals. Daarnaast schrijft ze ook zelf muziek.

Ook Sieg De Doncker in de cast

Luka De Baets speelt Victorine Torres, de tweelingzus van Robyn. Victorine ziet er stoer uit, maar heeft een klein hartje en komt te weinig op voor zichzelf. Onder zachte dwang van haar moeder Maud (Karen Damen) streeft ze net zoals haar zus een carrière in de showbizz na. De Baets studeerde muziektheater aan de Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Ze maakte haar theaterdebuut in Amélie De Musical, waarin ze naast zingen en acteren ook live dwarsfluit speelde. Ook voor haar wordt ‘Milo’ de eerste grote rol in een televisieserie.

Voorts zullen nog een rits bekende namen het scherm sieren, onder wie Mathijs Scheepers, die de rol van Milo’s vader Pol, een bakker, speelt. Milo woont samen met haar vader en oma Alice in de gezellige bakkerij. Die oma wordt gespeeld door Katelijne Verbeke (‘Zuidflank’, ‘De Dag’, ‘Loslopend Wild’, ‘Assisen’, ‘Eigen Kweek’). Alice is de moeder van Milo’s vader Pol. Sieg De Doncker vertolkt dan weer de rol van inspecteur Lou, en de broer van Liam. Tom Dingenen (‘Dertigers’) speelt Koen, leerkracht stembeheersing en zang op de school van Milo.

Tot slot hebben ook Elise Bundervoet (‘Buiten De Zone’), Dries Vanhegen (‘Thuis’, ‘Familie’), Juan Gerlo (‘Ghost Rockers’) en jonge talenten Laetitia Janssens en Line De Dauw een bijrol in ‘Milo’.

Bekijk ‘Milo’ op vrijdag 5 januari om 21u op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. Nadien verschijnt de reeks van maandag tot donderdag op het scherm om 18u20.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top