‘A Swinging Christmas’: vier kerstavond op Pickx+ met Yannick Bovy

Muziek | De Antwerpse crooner is intussen al enkele jaren dé voorvechter in Vlaanderen voor bigband- en swingklassiekers. Op 14 december gaf hij, geïnspireerd door iconen als Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr., een concert vol warme kerstklassiekers. En dat optreden is op kerstavond te herbeleven op de exclusieve zender Pickx+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Let It Snow’, ‘White Christmas’, ‘Driving Home For Christmas’, ‘Santa Claus Is Coming To Town’… Het zijn allemaal kerstnummers die al door talloze artiesten opgevoerd zijn, maar de versies van de swingende crooners van weleer zijn nog steeds die die het meest in het geheugen gegrift staan. Yannick Bovy is al van kinds af aan begeesterd door de muziek van Sinatra, Nat King Cole en Lou Rawls, en liet zich door hen inspireren om zijn eigen dynamisch swingende versies van die kerstklassiekers op te voeren.

In feestkerk OWLA in Brugge gaf de zanger op 14 december een eenmalig kerstconcert onder de naam 'A Swinging Christmas'. In de unieke setting van de voormalige familiekerk gaf hij het beste van zichzelf en transporteerde hij het publiek weer naar de swinging sixties. “Kerstmis is sowieso al mijn favoriete tijd van het jaar en er is niets fijner om dit samen met mijn muzikanten te kunnen vieren”, zei de zanger.

Het unieke live concert is gecapteerd door de camera’s van Pickx en wordt op 24 december, kerstavond, uitgezonden op de exclusieve zender Pickx+. Voor een feestelijke avond vol nostalgie en glamour stem je dus af op Pickx+! Hieronder vind je alvast een voorsmaakje in de vorm van zijn passage in het programma 'Circle of Live'.

'A Swinging Christmas’ is op 24 december om 19u20 beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledige aanbod van Pickx+

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top