Vlaanderen Muziekland keert terug deze winter

Muziek | De muzikale karavaan van ‘Vlaanderen Muziekland’ bouwde afgelopen zomer in acht steden een feestje. Nu is het tijd voor de winterversie van deze hoogmis van de Vlaamse muziek. Vanavond geven artiesten van eigen bodem het beste van zichzelf op het overdekte Theaterplein in Antwerpen, later zijn de optredens te herbeleven op Pickx+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Katja Retsin en Sverre Denis zijn opnieuw de gastvrouw en -heer van ‘Vlaanderen Muziekland’. Op 29 november vanaf 18u kan iedereen gratis de opnames van de wintereditie van het muziekfestijn meemaken op het Theaterplein in Antwerpen. De hele avond lang brengen artiesten van eigen bodem er hun nieuwe hits, naast een verrassende internationale topartiest. Dat alles wordt natuurlijk gefilmd, om in drie afleveringen te worden uitgezonden op de exclusieve zender Pickx+.

Op de affiche staan ‘Vlaanderen Muziekland’-alumni zoals Stan Van Samang, Sandra Kim, Gio Kemper, Maksim, Willy Sommers en Slongs. En dan zijn ook nog Belgische (en enkele Nederlandse) artiesten als Snelle, Garry Hagger, Wim Soutaer, Francisco, Olivia, Gers Pardoel en Gene Thomas van de partij. Op het programma staat ook een internationale topartiest: Gavin James. Die Ierse singer-songwriter maakt sinds zijn debuut als soloartiest in 2012 furore. In 2015 scoorde hij een wereldwijde hit met het nummer ‘The Book of Love’. Recenter werden zijn nummers 'Glow' en 'Faces' nog duchtig gedraaid op de Vlaamse radiozenders.

Wie al dat moois live wil meemaken kan op woensdag 29 november vanaf 18u afzakken naar het Theaterplein in hartje Antwerpen. Tickets kopen is niet nodig, want het evenement is helemaal gratis!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top