Seizoen 5 van topreeks ‘Fargo’ komt naar Pickx+!

Series | Het nieuwe seizoen van ‘Fargo’, de anthologieserie van Noah Hawley gebaseerd op de gelijknamige film van de gebroeders Coen, is vanaf 25 november exclusief te zien op Pickx+. In de cast vinden we onder anderen Juno Temple, Jon Hamm, Joe Keery en Jennifer Jason Leigh terug. Dit is wat je nog moet weten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar ‘Fargo’, de succesvolle anthologieserie, is terug met een vijfde seizoen. We mogen ons opnieuw verwachten aan een misdaadverhaal vol spanning en misverstanden, dreiging en geklungel, huurmoordenaars en karikaturen in een Amerikaanse midwesternsetting. De serie slaagde er altijd in om de zwartkomische toon van de film van Joel en Ethan Coen te bewaren en scoorde daarom altijd goed bij het publiek. ‘Fargo’ was al goed voor tal van prijzen, waaronder zes Emmy Awards en drie Golden Globes.

Elk seizoen van ‘Fargo’ speelt zich af op een ander moment in de geschiedenis en volgt de levenswandel van criminele families, die botsen met gewone mensen. Het nieuwe seizoen speelt zich af in het recente verleden en neemt ons mee naar het Minnesota van 2019.

Kleurrijke cast en personages 

Dorothy “Dot” Lyon is een schijnbaar doodgewone huisvrouw, maar wanneer ze in de problemen komt met het gerecht, komt haar duistere verleden naar boven. Het blijkt dat sheriff Roy Tillman uit North Dakota al lange tijd naar haar op zoek is. Hij wordt bijgestaan door zijn zoon Gator, die wanhopig is om zich te bewijzen. Dot probeert haar familie erbuiten te houden, maar haar man Wayne roept toch de hulp in van zijn moeder Lorraine, de rijke en opportunistische CEO van een incassobureau die Dot niet kan luchten.

De cast zit vol grote namen. Zo wordt Dot vertolkt door Juno Temple (‘Ted Lasso’), Roy door Jon Hamm (‘Mad Men’) en Gator door Joe Keery (‘Stranger Things’). In de rol van Wayne zien we David Rysdahl (‘Oppenheimer’) en schoonmoeder Lorraine krijgt gestalte door Jennifer Jason Leigh (‘The Hateful Eight’).

Het vijfde seizoen van ‘Fargo’ is vanaf 25 november beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Ontdek het volledige aanbod van Pickx+!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top