Van puppies met superkrachten tot de komst van de atoombom in de Proximus VOD-catalogus van december

Series |

Ook in december staat er voor elk wat wils in de Proximus VOD-catalogus. Van 'Paw Patrol' voor de jongsten over romantiek voor tieners tot de kaskraker Oppenheimer. Ontdek hier alle nieuwe knallers!

Door MF

Deel dit nieuws

Oppenheimer

'Oppenheimer' vertelt het verhaal van Julius Robert Oppenheimer (Cillian Murphy), die de atoombom ontworpen heeft. Hij is wetenschappelijk directeur van het Manhattanproject, waar tijdens de Tweede Wereldoorlog de eerste kernwapens ontwikkeld werden. Oppenheimer is getrouwd met Katherine (Emily Blunt), en heeft intussen een affaire met Jean Tatlock (Florence Pugh). Maar omdat ze lid is van de Communistische Partij zou ze wel eens een gevaar voor de Amerikaanse veiligheid kunnen zijn ...

Ontdek hier nog meer over de kaskraker 'Oppenheimer'.

'Oppenheimer' is vanaf 6 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Anatomie d'une Chute

In de film 'Anatomie d'une Chute' leven Sandra, Samuel en hun 11-jarige zoon Daniel al een jaar lang in de bergen, ver weg van alles. Daniel is slechtziend en heeft vaak hulp nodig. Op een dag wordt Samuel vlak aan hun huis dood aangetroffen. Er wordt een onderzoek opgestart en uiteindelijk wordt Sandra aangeklaagd. Maar is Samuel wel vermoord? Of was het zelfmoord? Een jaar later volgt Daniel het proces van zijn moeder en wordt het leven van het gezin volledig ontrafeld.

'Anatomie d'une Chute' is vanaf 24 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Paw Patrol: The Mighty Movie

Wanneer er een mysterieuze meteoriet in Avonturenstad neerstort, krijgen de pups superkrachten. Hierdoor veranderen ze in Megapups! Voor Skye is het een droom die uitkomt. Maar dan ontsnapt burgemeester Humdinger uit de gevangenis. Hij probeert de superkrachten van de pups te stelen. Krijgen de Megapups de superschurken te pakken voor het te laat is?

'Paw Patrol: The Mighty Movie' is vanaf 18 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

After Everything

In dit nieuwe deel van de After-reeks kan Hardin het verleden niet achter zich laten. Door de breuk met Tessa vlucht hij opnieuw in de drank en hij krijgt geen woord meer op papier. Maar als hij Tessa terug wil, moet hij afrekenen met de demonen uit zijn verleden. Hardin hoopt in Portugal zichzelf terug te vinden en vraagt om vergeving bij de vrouw wiens leven hij ooit verwoestte. Maar kan hij ooit het vertrouwen van Tessa terugwinnen?

'After Everything' is vanaf 20 december beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ontdek verder 'Doggy Style' op 10 december, 'Talk to Me' op 13 december, 'Expend4bles' op 23 december en 'Les As de la Jungle 2' op 24 december.Of check meteen alle andere films en series in onze catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top