Drama en mysterie vult de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus van december

Series |

Er staan weer een ho-ho-hoop films en series klaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Ideaal om tijdens dit koude weer gezellig samen onder een dekentje te kruipen. Ontdek hier al het nieuws voor december!

Door MF

Deel dit nieuws

Wolf

'Wolf' is een zesdelige serie van de BBC en vertelt het verhaal van de complexe inspecteur Jack (Ukweli Roach). Hij geraakt geobsedeerd door de duistere kanten van zijn buurman. Intussen wordt er in Wales een rijke familie gevangen en geterroriseerd. Maar door wie is nog onbekend ...

'Wolf' is vanaf 7 december beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Fabelmans

In 'The Fabelmans' wordt Sammy (Gabriel LaBelle) op jonge leeftijd verliefd op films maken. Zijn moeder Mitzi (Michelle Williams) is ongelofelijk trots, maar zijn vader (Paul Dano) wil niet dat hij er zijn beroep van maakt. Elke keer wanneer Sammy met zijn vrienden en familie op avontuur gaat, legt hij dat vast op beeld. Hij ontwikkelt zich als regisseur van amateurfilms waarin zijn zussen en vrienden de hoofdrol spelen. Wanneer hij 16 wordt, ontdekt hij de hartverscheurende waarheid over zijn moeder en verandert alles voorgoed ...

'The Fabelmans' is vanaf 7 december beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

A Good Person

Allison (Florence Pugh) raakt betrokken bij een zwaar ongeval, dat haar leven voorgoed verandert. Wanneer ze op haar dieptepunt zit, doet de band met haar schoonvader (Morgan Freeman) haar de waarde van het leven inzien. 'A Good Person' gaat over vergiffenis, acceptatie en de schoonheid van het leven.'A Good Person' is vanaf 21 december beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Son

De ouders van de 17-jarige Nicholas (Zen McGrath) zijn al een tijdje gescheiden. Wanneer hij zich niet meer thuis voelt bij zijn moeder (Laura Dern), besluit zijn vader Peter (Hugh Jackman) samen met zijn nieuwe vriendin Beth (Vanessa Kirby) om Nicholas in huis te nemen. Zo hopen ze zijn leven opnieuw op de rails te krijgen. Peter is vastberaden een betere vader te zijn dan zijn eigen vader was. Maar zijn de goedbedoelde zorgen wel genoeg om Nicholas te helpen?

'The Son' is vanaf 14 december beschikbaar in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ontdek alle nieuwe films en series in de Proximus Pickx Mix op aanvraag-catalogus hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top