Gevaarlijke missies en keukenstress in de tv-optie Pickx Mix in december

Series | Een spin-off van een populaire serie, een unieke film over het restaurantwezen en een beklijvende documentaire over de fatale missie van een missionaris, dat zijn de nieuwigheden die je in december mag verwachten in de tv-optie Pickx Mix.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Walking Dead: Daryl Dixon

The Walking Dead: Daryl Dixon’ speelt zich af na de gebeurtenissen van de bejubelde prestigereeks ‘The Walking Dead’. Daryl Dixon (Norman Reedus), de geharde en getalenteerde jager en overlever, wordt ineens wakker in Frankrijk, de plek waar het zombievirus ontstond. Hij weet niet hoe hij er geraakt is en wat hij er moet doen, maar weet wel dat hij zo snel mogelijk weer naar huis wil. Tijdens zijn lange reis ontmoet hij in het vernielde Frankrijk moedige overlevers en wordt zijn missie danig bemoeilijkt.

Naast Norman Reedus spelen Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi en Louis Puech Scigliuzzi een rol in deze spin-off. De serie werd geproduceerd door Scott M. Gimple, Showrunner David Zabel, Norman Reedus, Greg Nicotero, Angela Kang, Brian Bockrath en Daniel Percival.

Ontdek ‘The Walking Dead: Daryl Dixon’ vanaf 11 december elke maandag om 20u35 op STAR, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

Boiling Point

De film ‘Boiling Point’ geeft de stress in een professionele keuken op magistrale wijze neer. Stephen Graham speelt de rol van Andy, een recent gescheiden kok die constant op het punt staat te ontploffen. We volgen hem gedurende een shift waar het ene na het andere fout loopt en de miserie zich steeds meer opstapelt. De voedselinspecteur geeft een vernietigend rapport af. De voorraadkast is bijna leeg, maar het restaurant is overboekt. Een televisiekok, vroeger Andy’s baas, komt binnen met een strenge recensent en haalt Andy constant neer.

De stress van die avond wordt getoond met één lang shot dat de hectiek van de professionele keuken benadrukt. Bovendien acteert Graham uitstekend als de zenuwpees met een kort lontje. Een film van Philip Barantini naar een scenario van Fritz de Jong.

Ontdek ‘Boiling Point’ op 24 december op BBC First, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix.

The Mission

We schrijven 2018. Een schokkende gebeurtenis haalt krantenkoppen over de hele wereld. John Chau, een jonge Amerikaanse missionaris, is gedood toen hij contact probeerde te leggen met een van ’s werelds meest geïsoleerde inheemse volkeren van India, op het eiland Noord-Sentinel. Chau wist dat hij een groot risico nam door voet te zetten op het eiland, maar wilde toch doorzetten met zijn missie.

De fatale gebeurtenissen worden aan de hand van exclusieve interviews verteld in de documentaire ‘The Mission’. We krijgen nooit eerder vertoonde informatie over Chau’s plannen, persoonlijke dagboeken en videoarchieven te zien. De evangelische gemeenschap die zijn zoektocht steunde en de pijn van zijn vader toen Chau's dorst naar avontuur een fatale obsessie werd wordt op bijzondere wijze weergegeven.

Ontdek ‘The Mission’ op 13 december op National Geographic, beschikbaar in de tv-optie Pickx Mix. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top