‘Bodies’ op Netflix: een lijk in Londen, door de eeuwen heen

Series | ‘Bodies’ is een van de kijkhits van de afgelopen weken op Netlfix. Met een fijne cast en een detectiveverhaal dat ons onderdompelt in Londen in verschillende tijdsgewrichten, heeft de serie alles om ons te boeien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De serie ‘Bodies’ presenteert een complex plot waarin een lijk herhaaldelijk opduikt in de straten van Londen in verschillende tijdsperiodes: in 1890, tijdens het Victoriaanse tijdperk, in 1941, op het hoogtepunt van de Tweede Wereldoorlog in het Verenigd Koninkrijk, en 30 jaar in de toekomst. De onderzoeken die op deze verschillende tijdstippen worden uitgevoerd komen samen en onthullen een sinister complot dat Londen bedreigt.

Reis door de tijd

De serie is een mix van mysterie, sciencefiction en historisch drama. De reeks is gemaakt door Paul Tomalin en geïnspireerd op de striproman van Si Spencer. De kijker reist tot zijn of haar plezier terug in de tijd en probeert tegelijkertijd te begrijpen wat er achter de verschillende misdaden schuilgaat.

De cast bestaat uit bekende gezichten als Amaka Okafor, te zien in 'Greatest Days', Stephen Graham, te zien in 'The Irishman', en Tom Mothersdale, die te zien was in de hitserie 'Peaky Blinders'.

Dit alles wordt aangevuld met oogstrelende decors die ons meenemen naar het hart van Londen in verschillende eeuwen. “De sets die ze bouwden en de locaties, niet alleen in Leeds maar ook in plaatsen als Bradford en Rotherham, waren ongelooflijk”, zei Kyle Soller, die een van de rechercheurs speelt in alle acht afleveringen van de serie.

Ontdek ‘Bodies’ op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top