Fan van ‘Undercover’? Dan is ‘Ferry: de serie’ iets voor jou!

Series | Sinds kort kan je op Netflix naar de langverwachte spin-offserie van ‘Undercover’ kijken, getiteld: ‘Ferry: de serie’. De redactie van Pickx struinde het internet af en ging op zoek naar wat deze misdaadreeks zo bijzonder maakt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

In ‘Ferry: de Serie’ zien we hoe een jongere Ferry Bouman (Frank Lammers) zich wil opwerken in de Brabantse drugswereld. Ferry begint als xtc-producent, maar de zaken lopen niet zo vlot. Hij heeft bovendien snel geld nodig en ziet zijn kans schoon om de plaats van een recent gearresteerde drugsbaron in te nemen.

Topcast van weleer

De serie is een vervolg op de film ‘Ferry’ (2021) en de fictieve gebeurtenissen uit deze serie spelen zich af voor die uit ‘Undercover’: de Belgisch-Nederlandse misdaadserie met onder anderen acteur Tom Waes. Waes is deze keer niet van de partij, maar de Nederlandse acteur Frank Lammers wel. Hij kruipt opnieuw in de huid van Ferry Bouman. Elise Schaap tekende ook present. Zij speelde de rol van Danielle Van Marken: de vriendin van Bouman. Belgische fans zullen ook blij zijn dat acteur Koen De Graeve meedoet in deze serie.

Een duik in het verleden van Danielle

De makers van de serie hebben beslist om in het verleden van Danielle Van Marken te gaan duiken. Ze tonen hoe Danielle is opgegroeid, in welke gezinssituatie ze vertoefde en hoe dat allemaal samenhangt met het verleden. De kijker zit immers met de vraag waarom ze Freddy in haar leven houdt, goed wetende dat hij er criminele zaakjes op nahoudt. De Nederlandse actrice Elise Schaap kwijt zich uitstekend van haar taak en zorgt er volgens sommige media voor dat we als kijker emotioneel betrokken raken.

Aansluiting bij ‘Undercover’

De gebeurtenissen in ‘Ferry: de serie’ vinden plaats voor die van ‘Undercover’ en dat is goed nieuws voor de fans van die laatste serie. Het is dus perfect mogelijk om eerst de film te bekijken, vervolgens ‘Ferry: de Serie’ en nadien ‘Undercover’. Volgens sommigen is het plot van ‘Ferry: de Serie’ hierdoor wat voorspelbaar, maar gelukkig ook nog spannend genoeg.

Ontdek ‘Ferry: De serie’ vanaf nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Pickx vind je hier terug.Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top