Fan van ‘2DEZIT’? Dan hebben wij enkele kijktips voor jou

Series | Sinds kort kan je via Streamz naar het tweede seizoen van ‘2DEZIT’ kijken. Ben je fan van films en series waarin de jeugd centraal staat? Dan hebben wij enkele kijktips voor jou.

Door Pickx

Deel dit nieuws

2DEZIT

Lotte (Ninalotte Roose) en Lucas (Nathan Bouts) zijn eindelijk klaar met de middelbare school en lopen school in het hoger onderwijs. De relatie van het jonge koppel wordt echter op de proef gesteld, want ze worden door hun kotgenoten meegezogen in een wereld vol liefde, lust, drank en drugs.

In het eerste seizoen van ‘2DEZIT’ zien we hoe het nieuwe leven van Lotte en Lucas anders verloopt dan verwacht. Het koppel gaat op kot, maakt kennis met de doop van een studentenvereniging, komt in aanraking met drugs en maakt nieuwe afspraken over hun relatie. Het seizoen wordt ook wel omschreven als een wilde rit door een onstuimige rivier van liefde en lust, parties en pijn, drank en drugs, vriendschap en verdriet, diepe gesprekken en dikke cursussen, loeiharde muziek en dito (emotionele) katers. 

Het tweede seizoen gaat verder waar seizoen één eindigde. Op de avond van het feestje is er een kortsluiting in het studentenkot en dat wordt onbewoonbaar verklaard. De studenten moeten dus halsoverkop op zoek naar een nieuw kot.

Ontdek '2DEZIT' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert. 

wtFock

‘wtFock’ is een jeugdserie van VRT die vijf seizoenen telt. De reeks vertelt het verhaal van een groep jongeren op een middelbare school in Berchem. We maken onder andere kennis met Jana Ackermans (Femke van der Steen): zij is nieuw op school, maar haar vriendje Jens (Nathan Bouts) loopt er ook rond. Jana heeft veel steun aan Jens, maar probeert tegelijkertijd ook nieuwe vrienden te maken.

Ontdek 'wtFock' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.  

Euphoria

‘Euphoria’ is een jeugdreeks als geen ander. We krijgen het leven van de 17-jarige Rue Bennet (Zendaya) te zien. Rue kampt met een bipolaire stoornis en probeert de uitwassen van haar aandoening een halt toe te roepen via verdovende middelen. Rue krijgt op een dag een overdosis en wordt daarom opgenomen in een afkickkliniek. Ze mag het ziekenhuis na enige tijd verlaten en kan daar haar losbandige leven verderzetten…

‘Euphoria’ heeft al heel wat indruk gemaakt. De reeks is volgens sommigen nogal duister omdat het tienerleven op geen enkele manier geromantiseerd wordt. We zien bijvoorbeeld hoe fatshaming, slutshaming, homoseksualiteit en gender een grote rol spelen en dat er geen enkel ander taboe uit de weg wordt gegaan.

Ontdek 'Euphoria' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.  

FOMO

‘FOMO’ is een Vlaamse horrorfilm waarin een groep van 10 influencers deelneemt aan een gloednieuw realityprogramma in de hoop een wereldreis te winnen. Het spel van het televisieprogramma speelt zich af in een bos, maar lijkt niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren bizarre situaties en plots verschijnt er ook een gemaskerde moordenaar ten tonele. Hierdoor verandert het programma in een overlevingsstrijd.

Ontdek 'FOMO' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.   

Liefdestips Aan Mezelf

Olivia moet na het plotse vertrek van haar moeder tegen haar zin intrekken bij haar vader, die het gezin kort na haar geboorte heeft verlaten. Ze heeft nood om haar gedachten wat te verzetten, en daarin biedt Max soelaas. Olivia heeft een boontje voor Max, maar wil dat ook zeggen dat hij haar ziet zitten? In deze humoristische webreeks komen tal van liefdesvragen aan bod en gaat het hoofdpersonage ook op zoek naar antwoorden. Ze komt echter ook zichzelf tegen…

Ontdek 'Liefdestips Aan Mezelf' nu op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert. 

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top