De reünie in 'Huis Gemaakt'

Series | Zes koppels strijden in het nieuwe seizoen van ‘Huis Gemaakt’ op VTM voor de ultieme prijs: hun eigen pas gerenoveerde droomwoning. Naast de deelnemers zien we ook in de jury dit jaar nieuwe gezichten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tom en Alice, Ana en Enis, Bavo en Kayleigh, Herbert en Cynthia, Leonard en Naomi en Anouk en Martin. Één van de hoopvolle koppels zal aan het einde van dit seizoen van ‘Huis Gemaakt’ in hun droomwoning kunnen intrekken. Het derde seizoen gaat van start op 31 oktober in drie verwaarloosde panden in Antwerpen, Hasselt en Aalst, die door de koppels duchtig onder handen worden genomen. De beste verbouwers zullen de winnaars zijn.

En wie kiest de beste verbouwers? Dat zijn niemand minder dan Cerina Marchetta, Bart Appeltans en Béa Vandendael. Cerina Marchetta is de zaakvoerder van Marchetta Familiebouwers en was ook bij het vorige seizoen al een van de juryleden. Zij weet dus perfect voor welke uitdaging de koppels staan.

Bart Appeltans kennen we dan weer vooral als de interieurarchitect die in ‘Blind Gekocht’ geen uitdaging uit de weg ging. Een paar maanden geleden werd bekend dat hij dat programma zou verlaten om in de jury van ‘Huis Gemaakt’ te zetelen als expert inrichting. Béa Vandendael, die bij het vorige seizoen van ‘Blind Gekocht’ al niet meer deelnam, legde dezelfde weg af. Zij vervolledigt het jurytrio.

En daarmee is de reünie tussen de originele ‘Blind Gekocht’-gezichten compleet, want de eerste die de overstap maakte naar ‘Huis Gemaakt’, is presentatrice Dina Tersago. Zij presenteerde in 2019 en 2020 dat programma, maar zag zich genoodzaakt om dat op te geven omdat ze te veel ander werk had.

Bekijk ‘Huis Gemaakt’ op dinsdag om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Pickx-app. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top