Actie, actie en nog meer actie in de nieuwe Proximus VOD-catalogus van november

Films |

Van de spannende 'Mission Impossible' tot de komische 'Mafia Mamma': de Proximus VOD-catalogus van november zit vol actie. Ontdek hier de nieuwkomers van deze maand. Klaar om te bingen? En, actie!

Door MF

Deel dit nieuws

Equalizer 3

Robert McCall (Denzel Washington) heeft zijn leven als moordenaar voor de regering opgegeven en wil zich verzoenen met zijn verleden. In Zuid-Italië voelt hij zich eindelijk terug thuis. Maar al snel ontdekt hij dat zijn nieuwe vrienden gecontroleerd worden door lokale misdaadbazen. Nu er doden vallen, weet Robert wat hij moet doen: zijn vrienden beschermen voor de maffia.

'Equalizer 3' is vanaf 23 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Mission: Impossible - Dead Reckoning part 1

Ethan Hunt (Tom Cruise) en het IMF-team moeten een angstaanjagend nieuw wapen opsporen voor het in de verkeerde handen valt. Deze nieuwe missie wordt een dodelijke race rond de wereld, waarbij het lot van de mensheid op het spel staat. Nu Ethan geconfronteerd wordt met een mysterieuze, almachtige vijand kan hij niet anders dan tot de conclusie komen dat niets belangrijker is dan zijn missie. Ook niet het leven van zijn dierbaren.

'Mission: Impossible - Dead Reckoning part 1' is vanaf 9 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Mafia Mamma

Schrijfster Kristin (Toni Collette) heeft het de laatste tijd niet gemakkelijk. Haar zoon verlaat het nest om te studeren, niemand neemt haar serieus op haar werk en haar man gaat vreemd. En dan sterft haar grootvader plots in Italië. Dit zou hét perfecte moment zijn om even uit haar leven te ontsnappen. Ware het niet dat de begrafenis eindigt in een bloedbad dat de haar waarheid naar boven brengt. Haar grootvader bleek een grote maffiabaas te zijn en nu moet Kristin zijn imperium overnemen ...

'Mafia Mamma' is vanaf 22 november beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Ontdek alle nieuwe films en series in de Proximus VOD-catalogus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top