Misdaad, sensualiteit en sciencefiction vullen de Pickx Mix op aanvraag-catalogus van november

Series |

Voor elk wat wils. Dat is het motto in de nieuwe Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Lees hier welke toppers staan te popelen om jou te entertainen.

Door MF

Deel dit nieuws

Fargo seizoen 5

In het vijfde - en meteen ook laatste - seizoen van 'Fargo' trekken we naar de jaren 50. Ook dit seizoen weet de serie misdaad en zwarte humor perfect te combineren. De personages raken verwikkeld in een web van intriges, moord en verraad. Verwacht je aan een spectaculair einde in deze finale!

Het vijfde seizoen van 'Fargo' is vanaf 25 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

John Wick 4

De gewelddadige tocht van John Wick (Keanu Reeves) is nog niet ten einde. In deze vierde actiefilm weet hij een manier te vinden om de High Table te verslaan, zodat hij terug naar zijn normale bestaan kan. Wick neemt het op tegen een nieuwe vijand met wereldwijde allianties. Intussen worden vrienden vijanden. Komt hij er deze keer levend van af of presenteren ze zijn hoofd op een dienblad?'John Wick 4' is vanaf 23 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

The Good Girls Club seizoen 2

Binnen de muren van een luxueuze nachtclub in Lissabon versmelt seks met politiek en macht. Via een buitenwipper, de eigenaar en een jong meisje kunnen we volgen hoe het eraan toegaat in een discotheek vol mensen met status. Wat zeker is: dit is geen gewone nachtclub. Exclusiviteit en opperste geheimhouding staan er centraal. Het belooft heel heet te worden met deze zuiderse dramaserie ...

Het tweede seizoen van 'The Good Girls Club' is vanaf 29 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Crimes of the Future

In een dystopische toekomst weet het DNA van de mens zich aan te passen aan een kunstmatige en vervuilde omgeving. De beroemde kunstenaar Saul Tenser (Viggo Mortensen) maakt gretig gebruik van die kersverse ontwikkeling en laat nieuwe, onbekende organen groeien in zijn lichaam. Samen met zijn partner Caprice (Léa Seydoux) laat hij de nieuwe organen operatief verwijderen tijdens provocatieve performances ...

'Crimes of the Future' is vanaf 2 november beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus.

Ontdek alle nieuwe films en series in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus hier.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top