Een nieuwe animatieserie en het laatste seizoen van ‘Billions’ op Streamz

Series | Voor wie nog op zoek is naar kijkvoer voor de maand november, hebben we goed nieuws. Streamz voegt de komende maand namelijk naar goede gewoonte enkele titels toe aan de catalogus die je aandacht verdienen, van een nieuwe animatieserie van eigen bodem tot nieuwe seizoenen van internationale succesreeksen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hamsters

De populaire cartooniste Niet Nu Laura (Laura Janssens) krijgt met ‘Hamsters’ haar eigen 2D-animatieserie, de eerste van zijn soort die door Streamz zelf geproduceerd is. In de serie volgen we Giovanni en Philippe, een hamsterkoppel vertolkt door Yemi Oduwale en Rik Verheye. Philippe is altijd ontspannen en zit liefst voor de televisie met een zak chips, terwijl zenuwpees Giovanni permanent online is. Samen beleven ze avonturen die voor elke millennial vertrouwd zouden moeten aanvoelen.

Andere stemmen zijn die van Clara Cleymans, Jelle De Beule, Junes Lazaar, Astrid Stockman en Xander De Rycke.

Ontdek ‘Hamsters’ vanaf 2 november op Streamz via Pickx!

Billions – seizoen 7

Goed en slecht nieuws voor fans van de financiële thrillerserie ‘Billions’, want het nieuwe zevende seizoen is tevens het laatste. De serie speelt zich af in de financiële high society van New York en Connecticut, waar we openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) volgen. In de eerste vijf seizoenen speelde hij een steekspel op het scherpst van de snee met malafide fondsenmanager Bobby Axelrod (Damian Lewis), vanaf het zesde richt hij zijn pijlen op de gewiekste zakenman en quasi-filantroop Michael Prince (Corey Stoll).

Het laatste seizoen wordt het spannendste van de hele serie, zeker wanneer Axlerod terugkeert om een oude rekening te vereffenen. ‘Billions’ gaat eruit met een knal!

Ontdek het zevende seizoen van ‘Billions’ vanaf 2 november op Streamz via Pickx!

Rap Sh!t – seizoen 2

Voor de serie ‘Rap Sh!t’ baseerde Issa Rae (‘Insecure’) zich op het verhaal van het Amerikaanse rapduo City Girls, aan het einde van de vorige eeuw een snel opkomende naam in de muziekwereld. Met hun verhaal als springplank toont de maakster met welke moeilijkheden vrouwen in de hiphopwereld nog steeds geconfronteerd worden. 

We volgen Shawna en Mia (Aida Osman en KaMillion), twee vroegere vriendinnen die proberen om aan de sleur van het dagelijkse leven te ontsnappen door een rapgroep op te richten. Daarbij willen ze zich kanten tegen het seksisme en machismo dat heerst in de veelal mannelijke muziekwereld. Maar voor twee zwarte vrouwen die hun eigen identiteit willen behouden, is de weg naar het succes niet bepaald met goud geplaveid.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Rap Sh!t’ vanaf 10 november op Streamz via Pickx!

Julia – seizoen 2

Julia Child veranderde in de jaren 60 het gezicht van culinaire televisie door in boeken als ‘Mastering the Art of French Cooking’ en ‘The French Chef’ de haute cuisine op een toegankelijke manier aan de man te brengen, met een steeds brede glimlach. De serie ‘Julia’ verhaalt over haar hoogdagen.

In het eerste seizoen zagen we hoe Julia (Sarah Lancashire) net haar kookboek uit heeft en hoe dat haar leven verandert. Ze krijgt de kans om op de televisie de natie te leren koken, maar stoot ook op veel weerstand. De veelal seksistische wereld van de haute cuisine is niet klaar voor een olijke vrouw die de keuken wil democratiseren. In het tweede seizoen volgen we haar opmerkelijke leven nadat haar kookprogramma een fenomeen werd, en krijgen we een blik achter de schermen van haar langlopende show ‘The French Café’.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Julia’ vanaf 17 november op Streamz via Pickx! Klik hier om te achterhalen hoe je eenvoudig je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top